Obehagligt

Godmorgon!

Solen skiner ännu en dag och det var 15 grader varmt redan vid 7 i morse, hästarna låg och sov när jag gick ut för att ge dom lite hö och Lima klev inte upp förrän jag hade passerat henne tre vändor med höpåsarna, i vanliga fall är hon snabb upp.


Jag hade ruskigt svårt att somna igår och klockan var närmare 01.30 innan jag lyckades . Svinjobbigt när det blir så men dels hade jag ju sovit på eftermiddagen men även för att det är lite svårt att varva ner . Jag tror jag ska börja göra 10 minuters lugn yoga innan jag lägger mig . Brukar ju annars köra stretching på morgonen men senaste dagarna har jag prioriterat sömnen istället , på gott och ont.


Efter jobbet idag ska jag svänga ner på Birsta och köpa lite spån , fylla på med flugmedel och lite foder så det finns . Tänkte mocka ur boxarna och spåna upp nytt och fräscht åt dom . Skulle även behövt beställa färg och målat dom så dom håller bättre . Alla tre ska ridas idag , Lima och dixie kondition på rundbanan och trinda får nog gå samma tur som igår .

Hoppas ni får en skön torsdag så hörs vi sen ❤️

Gillar