Ny vecka

Godmorgon!!

Måndag och ny vecka , det blir ljusare och ljusare för varje dag som går nu och det är verkligen så himla underbart. Bara det gör ju att man blir piggare och mer positiv. Inte för att jag ser mig som särskilt negativ men visst sjutton påverkas man ändå när det är totalt kolsvart när man kliver upp och det är kolsvart när man kommer hem , men som sagt äntligen ljusare om dagarna.

Jag har invigt mina nya trosor som är helt gudomligt sköna och jag har invigt en sport-bh som inte alls var något att hurra för. Efter bara några få timmars användning så känns den slapp och sladdrig , ingen stadga alls och det känns som om jag inte har något på mig alls vilket inte är en Nice känsla. Så dom här går fetbort, möjligtvis något att ha hemma att bara mysa i men i övrigt nej. Får ta och beställa några nya istället som jag vet fungerar.

Idag är det som vanligt full dag på jobbet , jag var svettig efter 20 minuter 🙈 ska bli skönt att få en extra dag ledig imorgon känner jag även om jag tycker att det är roligt här. Dixie ska ut och jogga lite lätt idag medans dom andra två vilar. Ska bli skönt efter morgondagen när Hovis varit här. Lite nervös över att få lös transporten imorgon är jag för det har varit plus och minus blandat med regn och snö sen jag körde den sist så jag är lite rädd att den fryst ihop. Får försöka ordna med det ikväll så jag slipper stå imorgon och jävlas.

Hoppas att ni får en superhärlig dag så hörs vi senare

Gillar

Kommentarer