Ny vecka

Godmorgon!

Måndag och ny vecka , det snöar och är runt 5 minusgrader. Äntligen kommer vintern med rätt väder. Dessvärre innebär det ett jäkla massa saltande på vägarna vilket förvandlar bilarna till oigenkännliga för att inte tala om att rutorna är långt ifrån rena. Passande så valde min spolarvätskesprutare på bilen att lägga av . Grattis, jag såg fan inte ett skit och funderade på om någon vill att jag ska dö 🙈

Jag överlevde till jobbet med ett stopp efter vägen för att spola av rutan . Förhoppningsvis så är det inget större fel utan har jag tur så kan en av gubbarna på jobbet hjälpa mig med det. Kan ju vara slangen som krånglar men med min tur så är det väl hela motorn till den som pajat. Varför inte liksom .

Ska ta mig igenom arbetsdagen och sen hämta min lille Wille . Boxar ska mockas och ligghallen ska också städas lite , det var skönt för mitt samvete att hästarna sov inne nu när det vart så kallt och snöade. Jag är ju lite rädd att vattnet ska frysa i stallet så då är det bra att hästarna sover inne så håller värmen över dagen rätt bra. Jag tror det är en värmeslinga i men är lite osäker och då är det bättre att vara lite försiktig.

Jag har en förhoppning om att kunna rida lite idag eller om det kommit så pass mycket snö att det funkar att longera lite i padocken . Time Will tell. Hoppas ni får en härlig måndag så hörs vi senare .

Det var lite mer snö för tre år sen om vi säger så

Gillar

Kommentarer

refinej
refinej,
Härligt med snö!
nouw.com/refinej
Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
stallhörnan
stallhörnan,
Jag får ångest av snö och vill ha plusgrader och barmark hela vintern. 🙈
nouw.com/stallhörnan
Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Ja jag är lite kluven men efter att ha haft jävulskt med regn och lera och därefter en stenhård mark så känner jag att snön är välkommen . Det blir så mycket ljusare och ger så mycket härliga galoppsträckor.
nouw.com/fia_jungdalen