Ny vecka

Godmorgon !

Måndag och ny vecka , känns rätt skönt ändå med måndagar. Alltid en chans till nystart och göra veckan bättre på nåt vis. Jag fick sova helt okej fram till strax efter fyra därefter var det lite knöligt men sömnen är mycket bättre nu än tidigare. Det går åt rätt håll så att säga.

I 7 år har jag och Thomas varit tillsammans men trots alla år så känner jag mig alltid alldeles nykär och sådär vansinnigt älskad när man kan krypa ihop och somna i hans famn, hoppas att man aldrig blir för gammal för att känna så.

Nh vecka var det ja . Jag är fortfarande billös och rätt beroende av min kära sambo vilket suger totalt men förhoppningsvis så står det snart en ny pärla här. Idag kommer Hovis och plockar bort vinteroutfiten. Sulor och broddar av och förhoppningsvis kan hon sköra rent lite vid bölden. Får se vad hon säger och tycker sen om jag måste ta ut en veterinär eller inte . Hon är ju ohalt förutom ibland i trav då markerar hon men hon är öm när man håller på och det känns inte som att den kommer ut helt vilket jag är livrädd för när man läst alla skräckhistorier om vandrande bölder.

Jag är ju dessutom jäkligt nojjig när det kommer till skador och sjukdomar på djuren. Men hellre kolla en gång för mycket känner jag, jag skulle aldrig kunna chansa och hoppas på det bästa liksom. Jag har ju ringt vet en gång om det här men han tyckte jag skulle avvakta så länge hon inte fick feber, blev allmänpåverkad eller halt igen plus att Hovis då skulle få kika nu i första hand.

Tjejerna är ute iallafall och jag har tagit av omslaget . Oliver är på skolan och jag å Wille rockar till Takida här hemma. Vi har en promenad som stundar och därefter ska hela kroppen köras igenom. Lima ska skrittas , iris ridas och förhoppningsvis hinner jag cykla med Elton . Traj har hatat mig sen jag drog med honom sist så jag får väl acceptera att han är gammal Och bara vill springa när det passar honom, typ.

Nog babblat, vi hörs under dagen. Kram

Gillar