Ny dag

Godmorgon !

När jag väl somnade så sov jag faktiskt ganska bra , Wille fick sova med oss inatt och han låg tätt tätt intill mig med sin lilla han vilandes på min kind, som om han kände på sig att mamma behövde lite tröst ❤️

Wille blev för övrigt hemskickad från dagis igår då dom tyckte han var så röd i ögonen så Thomas fick vabba igår så är jag hemma idag . Tycker inte att det är något alls jag men vi tar en extra dag för säkerhets skull så han inte får ögoninflammation .

Ny dag och nya tag idag, det går ju inte att gräva ner sig eller sluta leva det vet jag, livet måste gå vidare och man får aldrig ge upp . Men visst fan är det tufft , man är ju så satans maktlös .

Mina hästar vilar idag, Trinda ska få gå på promenad med oliver i skogen . Hon har verkligen genomgått en personlighetsförändring senaste tiden. Hon som alltid gått undan i hagen kommer nu med spetsade öron , vaken blick och söker ens uppmärksamhet. Får hon den inte så kommer hon och buffar lite mjukt med mulen och så här kontaktsökande har hon då aldrig varit förut. Fina lilla tanten ❤️

Jag är ju hemma idag som sagt med Wille så vi får försöka roa oss bäst vi kan. Har jag tur så kan jag raka en häst eller två. Ikväll ska jag fylla fransar och bara ha lite egentid.

Fick rapport igår från mitt lilla föl att hon sköter sig ypperligt, växer och fick sina små hovar verkade igår . Lilla prinsessan vad jag längtar efter henne. Jag har bett om lite nya bilder så jag hoppas det kommer inom kort :)

Hoppas att ni får en fin tisdag

Gillar