Nattbestyr

Godmorgon!
Fyy vilken hemsk natt jag har haft. Hade jättesvårt att somna då pyret bökade runt så mycket i magen och jag hittade inget bekvämt sätt att ligga på. Till slut nån gång runt 01 snåret lyckades jag somna. Vaknade efter bara nån timme av pyret som fortfarande bökade omkring och använde mina inre organ till slagpåsar.
Somnade om men väcktes av kattskrället den här gången som fått för sig att han ska gå ut mitt i natten. Eller rättare sagt han verkar ha misstagit garderobsdörren för ytterdörren för det var den han jobbade febrilt med för att få upp. Bar ut honom på bron och somnade sen om.
Nästa omgång att vakna så var klockan halv fem och jag började känna mig rejält less . Pyret bökade omkring för glatta livet och avslutade med att få hicka , en hicka som höll i sig jävligt länge om ni frågar mig. Vaknade sen vid halv sju och tänkte först kliva upp och släppa ut hästarna men beslöt mig för att ligga kvar till sju . Tjejerna låg å sov när jag kom så med andra ord hade jag kunnat ligga kvar längre i sängen jag oxå.
Nåja solen skiner, hästarna är ute och Lima hade bara lyckats skita ner huvudet som mest. Man får vara glad för det lilla. Mockade åt båda så har jag det gjort och kan bara pyssla lite sen. 
Morgonträningen är avklarad och jag ska försöka sova ett tag. Längtar tills hjärtat kommer hem och tiden går ju betydligt fortare om man sover, right ? :) 
Gillar

Kommentarer