När luften liksom går ur en

God kväll , det lät väl trevligt. Lite gammaldags men va fan man börjar ju bli lite till åren ha ha.

Idag kom fina Linn på besök , med sig hade hon finaste hunden Emla och en kamera. Wille han tvärdäckade så fort jag la honom i vagnen så jag kunde i lugn och ro göra i ordning Lima . Det är såååå skönt att få rida i dagsljus. Linn, du är min räddande ängel ur mörkret ;)

Dagens Lima var helt okej, inga större utbrott , eller inga utbrott alls faktiskt. Hon kosparkade nån gång och protesterade lite vid några högerfattningar men utöver det skötte hon sig. Jag var nöjd. Ett utförligare inlägg får NI imorgon.

En hel del bilder och några filmer blev det så ni ska få ta del av det bara min kära fotograf redigerat dom färdigt. Hon är noga hon, en annan är glad att man ser att det är en häst på bilden typ 😂😂

Foto: Linn Törnlund

Hundarna fick sen busa av sig ordentligt. Det är så jäkla skönt att dom alla tre kommer så bra överens. Älskade troll.

Vi vart sen surrandes bra länge om allt mellan himmel och jord. Sen får jag ett samtal och kallduschen är ett faktum. Skolan har såklart inte hållt sig till sin del av avtalet och det har varit strul på skolan . Luften går liksom ur en och man känner sig som världens minsta människa som ska fightas mot en jätte. Jag är väldigt glad och tacksam för min älskade sambo i dom här lägena. Fel person att reta upp helt enkelt. Nu får vi se hur vi bäst ska gå vidare med allt men det känns rent åt helvete hur man kan bli lovad en sak och sen skiter dom bara i det.

Det är ett litet barn det handlar om, det är han som hamnar i kläm för att systemet inte fungerar som det ska. Jag blir bara så matt. Med andra ord har jag ett flertal samtal att ringa imorgon . Dessutom ska hela huset städas , nu är det bara stökigt och grisigt känns det som. En katt och två hundar som hårar och skitar ner. En barnvagn som drar in skit och sen en bebis som spyr överallt. Det blir lätt grisigt då. Suck !!

Nu tänker jag försöka sova och hoppas på att min minsting tänjer göra detsamma.

Natti natt

Gillar