Nailed it

Idag känner jag mig som sen supermorsa och en superkvinna överlag. Jag har nämligen gjort precis allt som jag hade planerat och jag är i säng sen 10 minuter tillbaka 💪 så vad stod då på agendan idag?

Jo , först så är det ju jobb då som alltid på vardagarna . Jag börjar 07.00 och har några mil till jobbet och eftersom jag har Wille den här veckan så ska han lämnas på dagis ute på Alnö först vilket blir en rätt rejäl omväg för mig. Innan jobb så fodrar och släpper jag ut hästarna samt går en kort promenad med hundarna. Dom lämnas sen ute, den ena i hundgård och Traj är lös. Han skulle aldrig lämna gården och sover ändå för det mesta . Han har en stor inglasad altan med sköna dynor som han kan sova på. Mat och vatten ska ju även dom ha på morgonen. Så min klocka ringer därför 5.00 .

Jag jobbade sen till 16.15 och hann både lämna och få tillbaka min sadel som var ute på prov, den passade dessvärre inte. For å hämtade Wille ute på ön och eftersom brojäveln dit ut är enfilig så blir det alltid en överjävligt lång kö och har man tur så fattar folk kugghjulsprincipen och då kan man ta sig upp på bron och sen får man trängas i sakta mak. Wille hämtades och därefter for vi tillbaka mot Birsta för att handla. Jag var på gränsen att skita i det för jag ville bara hem. Men höll min plan och handlade mat, gossen tindrade med ögonen så han fick två leksaker också. Samlade lite mammapoäng där ☺️😉

Styrde vidare till foderbutiken och köpte spån, Vildas foder och en hundleksak. Bra då samlade jag poäng hos dom också, dessutom fick dom en ny säck med foder. Klockan var nu mer än vad jag tänkt och jag styrde hemåt i kolsvarta mörkret och drömde mig tillbaka till ljusa sommarnätter .

Hemma studsade hundarna av lycka och hästarna hummade hungrigt. Att det fanns hö kvar det sket ju dom bokstavligt i. Fyllde upp lite grann bara och väckte den tvåbenta som naturligtvis somnade när vi hade 10 minuter kvar hem. Balanserade in matkassar och barn plus två galna hundar och försökte sen packa in varor samtidigt som jag lagade mat, öppnade leksakerna och plockade undan disk.

Maten smakade ljuvligt och klockan var nu läggdags för den tvåbenta . Han hann leka med sina leksaker medans jag lagade mat så han var nöjd. Fixa lillen för kvällen och samtidigt som han nattades så betalade jag dom sista räkningarna . När han slocknat så var det bara att masa sig ut i kylan igen. Mockade med en jäkla fart , fyllde vatten och hö innan Dixie fick komma in.

Hon tömkördes över bommar i skritt och såg fin ut trots det knöliga underlaget. När dixie var klar och inlåst i sin box så fick dom andra två komma in. Vilda fick träna på att stå själv medans Lima reds i padocken . Barbacka var lite väl vågat och tanken hann faktiskt korsa Hjärnkontoret att om jag ramlar av nu så slår jag mig ordentligt. Jag satt kvar med nöd och näppe innan hon gav med sig och blev som en normal häst.

Jäkligt givande pass trots allt. Kände igenom den fläckiga som mest ville ha mat. Gav alla sitt kraftfoder , tömde kärran och släckte ner. Tog hundarna på en kortare promenad och sen en snabb dusch innan jag kröp i säng. Det ni. Nu ska jag bara avsluta dom sista meningarna här och sen ska även jag sova.

Önskar er en god natt så hörs vi imorgon ❤️

Gillar