Mysig söndag

Hej gänget!

Min söndag blev till en väldigt skön söndag . Jag och Wille for å hämtade hem T som varit på galej och väl hemma så bara myste vi allihopa . Kramades i sängen både hundar och människor. Bara oliver som saknas här hemma ❤️

Vi tog en prommis ner till våran lilla brygga som ligger ca 3 minuter nedanför vårat hus. Jag älskar att bo så här nära vattnet och jag älskar att mina barn kan växa upp så här.

Sen kom ovädret så vi passade på att vila en stund medans åskan och regnet härjade utanför.

På kvällen sprack solen fram igen och vi bestämde oss för att åka in till stan och käka middag. Valet föll på Ågläntan och jag är supernöjd med det. Jättetrevlig personal, supermysigt ställe och fantastiskt god mat. Kan varmt rekommendera dom.

Nu på kvällen har jag avverkat ett härligt joggingpass på Lima . Hon var otroligt fin i benen och väldigt trevlig att rida. Vi har nog lika mycket träningsvärk båda två så det var skönt att komma ut å bara jogga lite.

Nu tänker jag krypa ner å sova , imorgon väntar en gigantisk mailkorg och minst lika många PM . Jag ligger lite lätt efter där kan man säga. Natti natt

Gillar

Kommentarer

saraolofsson
saraolofsson,
Vilken mysig söndag ❤
nouw.com/saraolofsson