Morsning

Godmorgon!

Brrr det är inte varmt ute , minusgrader även i natt och igår blev det aldrig varmare än 5-6 grader här ute på ön. Vinterjacka på 👍

Tisdag idag och eftersom det är dressyrtävling på klubben ikväll så verkar johannaträningen vara flyttad , jag har inte hört nånting iaf så även om det skulle vara ikväll så antar jag att jag inte fått någon plats i alla fall. Längtar tills det blir två grupper så jag får lite större chans att vara med.

Så därför tänkte jag hoppträna på egen hand idag . Har inte riktigt klurat ut vad jag ska göra riktigt så jag ska sätta mig och bläddra igenom min lilla pärm med övningar. Men den röda tråden är lydnad .

Har ett utvecklingssamtal idag på skolan för oliver så jag tror jag rider efter det , då kan jag jobba nu på morgonen och förmiddagen istället. Ikväll har jag en lektion bokad plus två som kommer och ska kika på lite hästprylar. Köp bara köööp 😀

Nu börjar det bli så mjukt i marken att jag borde kunna börja slå ner stolp och utöka hagen lite. Inom kort är tanken att ta emot antingen en konvalesenthäst , projekthäst eller en ponny åt oliver. Allra helst skulle jag ju vilja ha en till häst åt mig själv som är lite mera klar än vad Lima är.

Önskedrömmar 😍

Nä dags att jobba lite, vi hörs sen

Gillar