Morning has come

Godmorgon!

Visste ni att rubrikens text är en liten bit ur en av mina gamla älsklingslåtar. Coheed and cambria var ett band jag lyssnade extremt mycket på för några år sen och varje gång jag lyssnar på dom så kastas jag tillbaka till åren 2008/2009 och känslorna jag kände då . Det var en väldigt underbar tid i mitt liv samtidigt som den var väldigt påfrestande.

2008 bröt ju jag och Olivers pappa upp efter nästan 8 år tillsammans. För första gången stod jag där själv, fri att göra vad jag ville , fri att umgås med precis vem som helst och deg var en rolig och skrämmande tid . Jag vill absolut inte påstå att vi hade det dåligt under alla dessa år, absolut inte men vi var väldigt väldigt svartsjuka båda två. Vi låste varandra och det var långt ifrån sunt för någon av oss. Mitt självförtroende och min självkänsla var i bott efter att varje dag behöva försvara och förklara mig oavsett om det var hunden , hästen eller kompisar jag var med.

Jag lärde känna väldigt mycket folk under den här perioden och jag återupptog många gamla kontakter och bitvis så hade jag verkligen the time of My life . Dessutom träffade jag ju Thomas 2009 och aldrig hade jag väl trott att vi skulle stå där vi är idag . Spännande hur livet ter sig :)

Men om vi hoppar tillbaka till nutid så är sömnen lika lite som då förutom att då var den självförvållad nu är det en liten skrutt som håller mig vaken.

Jag har släppt ut flickorna i alla fall , nakna i solen så dom får tanka lite härlig energi. Hundarna är rastade, oliver på skolan och minstingen börjar bli trött igen. En dans med dammsugaren har hunnits med och diskmaskinen är satt på arbete.

Jag ska strax inta lite frukost och skriva dagens to do lista. Lima ska ridas i eftermiddag när Thomas kommer hem och iris om oliver vill. Annars får hon gå i lina.

Vi hörs under dagen :)

Gillar