Morgonstund har guld i mun right

Godmorgon !

Endast en gång har jag vaknat i natt så det här var välbehövligt. Nu somnade jag visserligen inte förrän vid 02 så det var ju kanske mindre bra men det var rätt skönt att bara kika på en serie och scrolla lite på hästsidor. Jag försökte svara på era kommentarer men den funktionen verkar krångla för mig igen 👎 verkar bara kunna skriva kommentarer på vissa inlägg dessutom, hoppas det går till sig under dagen.

Jag har pillat i mig lite frukost precis och ska gå ut och hämta Dixie och sen åka till galoppbanan. Alltså det är ju ingen galoppbana egentligen utan det är en preparerad väg i skogen med rejäla backar där travhästarna tränas men jag åker dit och galopperar ur mina hästar och därför kallar jag det för galoppbanan. Hittar inget vettigare namn .

När hon sen är klar ska jag rida en ny häst , spännande . Det är ett haflingersto som inte alltid vill som sin matte tydligen 🙈 får väl se vad hon tycker om mig.

Lima ska joggas lätt på rundbanan och avsluta med skritt på asfalt och Trinda får gå samma lika som Lima . Sen lär det vara hög tid för mig att duscha och göra mig redo för en kväll med en vän .

Hoppas ni får en grymt härlig lördag så hörs vi ❤️

#nouwautumnchallenge

Gillar