Morgondis

Godmorgon!

Blä vilken natt , Wille har sovit jätteoroligt och vaknat flera gånger i timmen nästan hela natten. När klockan var 4 i morse gav jag upp hoppet om att få någon sömn . Jag kan ju trots allt försöka sova medans dom är borta på dagen.

Så idag ska jag försöka vila så mycket jag bara kan under förmiddagen . Vila både knopp och ben , den där brinnande smärtan är tillbaka och den tär på en. Men enligt läkarna så beror det på att det läker , att kroppen utkämpar ett krig mellan goda och onda bakterier så det är väl bra då gissar jag , men jobbigt.

Förutom att vila så ska jag fortsätta beta av tvätthögen samt vika ren tvätt, typ det tråkigaste jag vet men ett nödvändigt ont. Jag ska fortsätta leta kvitton på mina ridbyxor och på mina ridstövlar så att jag får ersättning för dom eftersom dom blev förstörda i olyckan. Ridbyxorna klippte dom ju upp och stövlarna förstördes av allt blod . Det som retar mig är att dom inte ersätter sadeln som har ett jävligt fult märke efter sparken , jAg gissar att ena hoven tog i den och den andra i mitt ben med tanke på hur den ser ut.

Jäkligt surt eftersom sadeln inte hade ett enda märke sen innan och nu har ett rejält jack och skrapmärken framtill. Är det någon som är duktig på försäkringar och som vet hur man ska bära sig åt för att få nån form av ersättning för sadeln?

Kan ju kännas som världsliga ting men sadeln kostar trots allt nästan 16.000 ny . Nu köpte jag den visserligen begagnad men den var bara använd i några månader och alltså i nyskick i princip.

Ska försöka ta mig ut och fota den så ni får se.

Fick precis ett samtal från äldsta sonen som blivit lämnad på fel skola av taxin. Suck !! Hur svårt ska det vara egentligen. Så nu börjar operation få skolan att fixa det här. Wish me luck.

Gillar