Mitt i veckan

Godmorgon !

Inget ryggskott och svullnaden har nästan gått ner i benet , jag har ju en inflammation i handleden så jag går på en kur med antiinflammatoriskt nu vilket jag tror har en bidragande orsak till att jag känner mig bättre i kroppen överlag idag. Däremot så skar jag mig rätt fult i fingret igår när jag hjälpte till med ställningen och det vill fortfarande inte sluta blöda riktigt . Men så är det ju med mig, mitt blod koagulerar ju inte som det ska och även små sår blöder mycket och länge.

Nog om det. Idag skiner äntligen solen igen , perfekt efter två dagars regnande. Mina flickor har dejt med hovslagaren idag och jag ska in och lämna lite nya blodprover . Lima ska få en ny typ av sko om jag inte minns fel och sulor på . Så skönt att få på sommarskorna nu där man kan hjälpa henne lite mer med balanseringen jämfört med när dom vinterskos. Dixie har ju relativt bra hovar , hon behöver lite stöttning bak bara och överrullningsskor fram. Vilda ska tas igen och jag har verkligen försökt peta ur skiten men det är svårt när dom går ute dygnet runt. Tacksamt nog så har dom torrt i den nedre hagen och behöver inte stå i lera.

Jag har lovat barnen en myskväll sen så det får bli lite popcorn och en film under en filt i soffan . Det tror jag mina ömma muskler och leder blir rätt glad över . Håller tummarna för att mitt paket med ny kavaj anländer idag och framförallt bromsbeläggen till bilen .

Jag har fullt upp på jobbet även idag så jag får se om jag hinner påta ihop något mer inlägg under dagen , annars hörs vi ikväll

Gillar