Mitt i veckan

Godmorgon!

Det här med sömn det verkar inte vara min minsta killes grej helt enkelt. I morse var jag så trött att jag mådde illa efter alldeles för få timmar. Tur att T kommer hem idag , även om inte det ger mer sovtid så blir det ändå lite avlastning att få lämna huset och komma ut i stallet och bara ha lite egentid.

Ensamstående föräldrar , fy fan vad ni gör det bra säger jag bara.

Nog gnällt från mig . Idag är det onsdag och T kommer hem idag istället för igår. Eftersom han ska jobba mestadels hemma idag så kanske jag kan övertala han att låta mig rida medans det är ljust :) Lima ska ju ut och jogga i alla gångarter . Bara i en låg och lång form där tempot är lugnt och balanserat. Med andra ord så åker gramanen på idag , risken är rätt stor att det inte blir så himla lugnt och balanserat annars. Vi ska hålla oss efter vägen så jag slipper travhästar idag.

Jag har fått flera förfrågningar både för längesen och nu om att göra mer filmer och önskemål att få se mer av min utrustning . Jag vet att jag varit jättedålig på att följa upp det men min tid i stallet har varit lite begränsad sen Wille föddes men jag tänkte försöka spela in en tränsfilm idag och kanske en schabrakfilm. Jag ska försöka bättra mig jag lovar.

Tjejerna är ute iaf och Lima har som vanligt camouflerat sig med bajs i hela huvudet. Hon är på riktigt den äckligaste häst jag vet . Jag längtar efter våren så jag kan duscha henne. Fyyy för äckelmärrar.

Nä men hörrni , nu får ni ha en toppenfin onsdag , inlägg kommer under dagen som vanligt.
Kram

Gillar