Minus på vågen

Godmorgon!

Det var lite nervöst att väga mig i morse , har ju känt att den här veckan varit lite tuffare jämfört med första och det har varit jobbigt med sötsuget bitvis men vågen visade -0.5 kg och det är egentligen det som min kostrådgivare har satt som plan för att det ska bli hälsosamt . Jag borde vara nöjd med det men ni vet hur det är , man vill helst bara rasa i vikt när man väl sätter igång.

Men det var bra och den här veckan har jag inte tänkt unna mig några större grejer utan försöka hålla mig till det vardagliga även till helgen. Det är ju lättare att skippa onödiga kalorier nu när jag spenderar mer tid i stallet igen . Och eftersom jag äter regelbundet nu och får i mig bra saker så får jag inte den där dippen på em/kvällarna som jag fick förut. Sen kommer det att gå upp och ner det vet jag men jag kämpar på.

Igår kväll var jag väldigt duktig med att förbereda sallad i en låda, lunch i en annan . Skar upp frukt och morötter till en tredje låda så i morse var det bara att packa ner allt och fara, då finns det inga ursäkter till att inte äta bra på dagen .

Sjukt halt var det i morse eftersom det spöregnade och var riktig blankis på vägen . Jäkligt drygt när det blir så här men man blir inte ens förvånad längre . Ge mig snööööö va fan. Hästarna ska ridas i eftermiddag igen , samma runda som igår och skritt sen får dom vila på torsdag och så får dom röra lite mer på sig fredag-söndag.

Nu är det hög tid att jobba igen så vi hörs sen 🥰

Titta vilken fin bild jag hittade på oss igår 😍

Gillar