Men sov unge

Godmorgon!

Mors dag idag och min lilla guldklimp tyckte att det var morgon strax före sex . Idag hade jag verkligen uppskattat att få ligga kvar så länge jag ville och sen startat med en hotellfrukost .

Men sånt kan jag bara drömma om, min kära sambo skiter fullständigt i såna här dagar så vill jag fira mors dag får jag fira mig själv helt enkelt. Så min morsdagpresent var foamrollern och balansplattan. Varken min eller Thomas mamma finns ju längre i livet , inte har vi några mormödrar eller farmödrar kvar heller så det känns mest bara som ännu en påminnelse om alla som inte längre lever.

Nåja, jag ska inte hänga läpp eller förminska någon så jag säger stort Grattis alla fantastiska mammor , idag är det våran dag 💞

Men titt vad pluttiga dom var 😍

Igår kväll fick jag ett superglädjande besked, jag fick en plats på monias tvådagarskurs här i slutet på juni. Heeelt överlycklig över det så nu är det sannerligen bara för mig att träna på min hemläxa.

Lima ska det dressyras med idag bara thompa kommer hem någon gång , iris ska köras och utöver det tänker jag bara chilla.

Gillar