Men nääääe

Hej gänget!
Usch vilken skitdag och usch vad jag mått dåligt. Kräkts till det blev blodblandat, huvva.
Lyckades iaf hålla lektion på förmiddagen där vi jobbade mycket med ryttarens sits och inverkan, små detaljer i sitsen och blicken samt sidvärtsrörelser i skritt. Roligt att se den utveckling som sker för varje gång. Ambitiös häst och ryttare.
Men sen var det kört , hade ju tänkt svänga in på Hööks för att kolla in rean men pallade inte utan det vart raka vägen hem. 
Älsklingen lyckades få i mig en knytnävsstor portion med lite pyttipanna som jag fick behålla, första på hela dagen. Jag blir liksom så totalt jävla slut när det drar igång att jag klarar inte längre av att tvinga mig själv att få i mig vatten eller youghurt direkt efter . Mentalt är det kört och det vänder sig i magen bara jag ser förpackningarna nu. 
Lyckades piggna på mig lite här på kvällen iaf och har skött om tjejerna. Ryktade och pussade på, nyspånat åt båda och fräscht å fint. Älskar lukten av spån och älskar hur ljust å fint det är. Vill inte ha något annat strö. Möjligtvis halm men torv är det sista i världen jag skulle använda mig av, pellets om jag stod i stall med varmvatten men jag föredrar ändå spån.
Fredag knackar på dörren jag ska suga lite på en chokladbit och sen krypa ner med min andra hälft. Nya tag imorgon

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229