Men jag blir galen

Nouw har fuckat ur här hos mig , man blir blir ju galen för mindre . Lite därför det ofta är tomt här nu också. Många gånger försvinner sparade inlägg och en del inlägg som ligger på ”vänt” verkar aldrig publiceras. Jag har skickat ett Mail nu så får vi se om det går att fixa . Har provat laddat om appen också och då glömde jag visst bort mitt lösenord och så kom jag helt plötsligt inte in alls 🙈

Men nu så funkar det för stunden iaf. Gårdagen innebar ju jobb och sen lite handling innan jag hämtade Wille . Hann inte vara hemma mer än någon timme innan Oliver ringde och sa att han satt på tåget så jag hann longera bara innan jag lämnade Wille med J som var i fullaste färden med att baka. Hämtade olipolli och sen hem igen.

Barnen hjälpte till att baka bullar medans jag shoppade en jäkla massa julklappar, hej då lönen 🙈 har dock inte handlat färdigt än heller , Wille och Thomas är kvar . Wille är rätt enkel egentligen då han blir glad för allt , Thomas däremot är skitsvår eftersom han har precis allt och det han inte har det är i flera hundratusen kronors klassen eller så köper han det själv. Så ja, men jag tror jag vet vad han behöver .

Kvällen fylldes sen med idol och mys i soffan . Oliver hjälpte mig att välja ut klappar till julklappsspelet och sen i långa pausen så passade jag på att mocka och ta in hästar .

I morse ringde klockan rätt tidigt . Fick dra upp barnen och sen peta i oss lite frukost , på med varma kläder och ut med hunden och därefter koppla på transporten som halvt fryst ihop pga regnet och sen minusgrader.

Lyckades inte få lös den lilla luckan , spelade ingen roll vad tusan jag sprejade med eller slog med, den satt som berget. Stressad vart jag nu men fixade hästarna och lastade på dom och grejer. Luckjäveln fick vara nere, inte mycket att göra åt . Tur mina hästar är van det sommartid och att dom hade tjocka täcken på sig.

Vi kom fram i lagom tid och jag hann se några språng i gruppen före. Lima hade jag först och hon var minst sagt laddad. Hopp och bock en stund som vanligt vintertid och sen när jag tvingade alla andra stackare att hålla sig undan så kunde jag galoppera ur henne all frustration. Sen var hon superfin. Vi gjorde en jättebra träning tillsammans, jag var så sjukt nöjd och jag red som jag skulle. Valde att betsla upp idag och bitvis blev förhållningarna lite för skarp för henne och det blev lite orytmiskt men överlag så är jag så supernöjd.

Sen var det raska kort att byta häst till Dixie . Även hon var jättefin idag. Hon rider jag bara i markarbetsgruppen med vilket är helt perfekt för oss. Grunder grunder grunder. Jag fick en liten aha upplevelse när jag tog resande tygeltag istället för ledande, det är ju lite skillnad att rida på hack jämfört med bett.

Jättejättenöjd med det här passet och än en gång så tacksam över att få rida för Monia ❤️

Raska ryck vidare till affären , handla åt Oliver och sen lämna Wille till farfarn. Han hade en kofot som han tog till hjälp för att fixa min baklucka på transporten så nu funkar den igen :) .

Hästarna är ompysslade och ute i hagen med varmt vatten och många kilo hö. Vilda har skött sig jättebra inne i sin box hela dagen så hon var glad att få komma ut och röra på sig. Törs inte lämna henne ute riktigt än i så många timmar själv . Alla saker är inpackade, transporten städad och inbackad så nu är det egentligen bara boxarna kvar, hästarna får dock sova ute i natt så det tar jag imorgon.

Håret håller på att färgas och det är hög tid att tvätta ur det . Jag måste leta rätt på några krogkläder och sen jäklar ska här partajas. 10 fina flickor är vi som ska äta gott och roa oss, oj som jag ser fram emot kvällen. Nyktert för mig som har barnen och djuren men framförallt så är det inte så bra för min hosta med alkohol just nu. Nä , vi hörs imorgon ❤️

Gillar

Kommentarer

stallhörnan
stallhörnan,
Så frustrerande när Nouw krånglar hela tiden. Små buggar överallt känns det som. 😔
nouw.com/stallhörnan