Men hej och hå

Godmorgon hörrni!!

7-20 jobbade jag igår och hade med andra ord inte överdrivet med vare sig tid eller ork att göra så mycket annat än att få det lilla barnet i säng och sen fixa stallet .

Jag behövde dessutom skotta fram en nu höbal som frusit fast och som var inbäddad i snö och is. Det var fan inte kul ska jag säga. Jag skottade och jag svor, fick snö innanför skorna och svor lite till. Försökte sen mig på att välta den jäveln - totalt tvärstopp, den satt fast.

Hittade ett spett som jag högg ner i mitten på balen och sen försökte jag med all min vikt och kraft att välta med hjälp av hävstång. Nää det gick inte heller men nu fick jag åtmindstonde loss den från isen. Klättrade upp på balen och försökte med den vägen men insåg att jag förmodligen skulle göra mig illa så jag gav upp och drog ut tillräckligt med hö istället.

Var inte klar förrän vid 23 snåret så det blev en sen kväll återigen men har åtmindstonde bara vaknat en gång i natt och därmed fått nästan fem timmars sömn totalt . Det går verkligen framåt .

I morse var jag fast besluten att välta baljäveln och det var som att den funderat över natten på att vara behjälplig för nu gick det plättlätt att tippa den och därmed var det inga problem att lägga ut hö åt tjejerna heller.

Lämnade in bilen i morse då mitt stag hade kommit . Tji fick jag för leverantören hade packat fel jävla stag så dom har lappat ihop det så gott dom kunde med det gamla och sen väntar vi det nya på tisdag typ. Herregud vilken följetong med min bil.

Hästarna ska ridas , barnet ska roas och ja, det är fredag 😁

Gillar

Kommentarer

stallhörnan
stallhörnan,

Bilar ska bara fungera!

nouw.com/stallhörnan
Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
mandastillnert
mandastillnert,
Just gjort stor renovering av min tog typ 2 veckor 😂 Men nu rullar sattyget igen!
nouw.com/mandastillnert
Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Fy faan 🙈 det lät dyrt 🤑
nouw.com/fia_jungdalen