Men fy fasen

Hej!

Fy sjutton vilket jäkla väder vi har idag. Hela dagen har det blåst på tvären och regnat. Alla mina tre hästar går med täcken på sig idag , annars är det bara Lima som går täckad här.

Jag har varit mer eller mindre däckad hela dagen med 39 graders feber . Tacksamt nog så har Wille vilat mycket idag så jag har kunnat slumra lite . Som ni förstår så struntade jag i att rida idag . Fick ju en kliniktid imorgon tacksamt nog så jag slipper oroa ihjäl mig så länge. Jag redan funderat ut alla värsta tänkbara scenarion , skällt på mig själv och varit realistisk för att hamna i värsta tänkbara tankar igen. Alltså varför gör man det här mot sig själv? Jag har känt igenom hennes ben säkert 20 gånger idag och analyserat ihjäl mig. Kanske att vänster framkota känns annorlunda mot den högra , eller så inbillar jag mig 🙈 alla benen är kalla och gallfria iaf , ingen hov är varm och hon känns som vanligt över resten av kroppen. Men man vet ju inte , finns så mycket som kan vara fel ändå.

Tur det snart är läggdags och sen tisdag så jag kan få kolla henne med nån som inte är hypokondriker och sönderstressad över minsta lilla skavank som jag inbillar mig. Ni hör ju , det här är inte hälsosamt ha ha. Den här veterinären har ju inte träffat Lima på flera år , han har fått några filmer på henne förut när jag nojat men inte träffat henne. Sist försökte hon ju både äta och sparka ihjäl honom så vi får väl se vad han tycker om henne nu när hon blivit "snäll". Sist frågade han mig om jag var självmordsbenägen som hade kvar henne , då skulle hon longeras lite lätt bara och Lima visade sig från sin mindre charmiga sida 🙈

Nu håller jag tummarna benhårt för att det bara är hennes hösthumör som spökar och inget annat.

Vi hörs imorgon och snälla håll en tumme hårt för Lima imorgon 💞

Gillar

Kommentarer

stallhörnan
stallhörnan,
Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
elinswahnfhyr
elinswahnfhyr,
Riktigt höstväder idag och jag HATAR det! Kavat har också haft täcke på sig idag! Buurrr!!
nouw.com/elinswahnfhyr
Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Ja fy fasen vad jag hatar det här vädret bläää
nouw.com/fia_jungdalen