Men fy fan

Godmorgon!

Eller God förmiddag kanske man säger när klockan är 11. Jag är så väldans förkyld att jag fick så lov att vara hemma från jobbet idag igen . Jag försökte verkligen kliva upp i morse , tog mig ut till köket där hela världen sen snurrade i 180, jag lyckades få tag på bordskanten och en stol så jag kunde sätta mig. Gjorde ett nytt försök till att gå till toan men det gick inte, benen bar inte och hela kroppen skakade .

Tog mig på vingliga ben och med hjälp av väggen tillbaka till sängen där jag rasade ihop som en liten hög , ställde klockan igen till 6 och tänkte att det kanske skulle hjälpa. Det gjorde det inte , tog mig på toa och sen till soffan där jag insåg att det här går inte , 41 graders feber är fan inte att leka med inte konstigt att kroppen slutade fungera.

Har sovit av och till , ömsom svettats och ömsom frusit men tempen är nere på 39.3 nu så det går åt rätt håll i alla fall. Oliver fyllde på vatten åt hästarna innan han åkte till skolan så jag behövde "bara" fylla på hö. Med en kraftansträngning fick jag på mig kläder och hasade mig i sakta mak ut. Benen känns som spagetti och huvudet väger bly men hö har dom fått , benen är kollade, temperaturen under täckena likaså samt iris är halvt masserad och stretchad.

Sen var det bara att inta liggläge igen . Här lär jag nog bli ett par timmar till under täcket , fy tusan vad den här förkylningen kom som en käftsmäll från ingenstans. Känner mig helt jäkla förstörd och nästan hjälplös. Hoppas på att febern ger sig nu bara och att jag kan få sova ett par timmar till .

Gillar