Men åååååh

Godmorgon! Eller det kanske är lite sent för ett god morgon nu när det är förmiddag . Min morgon började vid 5 , då började jag spy och har sen spytt av och till fram till nu. En sån där riktig jävla skitdag helt enkelt. Min hals är helt uppriven och det gör ont bara att svälja. Jag förstår läkarna som inte vill sätta igång mig då dom hade vettiga argument MEN just i detta nu känner jag bara för att typ snitta mig själv bara jag slipper det här.
Dessutom blöder jag näsblod hela jäkla tiden och magen är helt knas. 
Dagen bjuder på regn och grått väder , som vanligt till midsommar känns det som . Det var inte många grader varmt i morse och jag ångrade att jag inte plockade på hästarna täcken igår kväll när jag sa godnatt. Det ser dock inte ut som att det går någon nöd på dom då dom går lugnt å betar och för bara nån timme sen låg dom sida vid sida och vilade. 
Jag ska försöka samla lite ork och kraft att gå ner och klä på dom för även om det är uppehåll nu så ser det ut att komma mer regn snart. 
Gizmo är mer senil än vanligt och han håller på att driva mig till vansinne, på riktigt. Om han inte går runt å skriker här hemma så sitter han vid ytterdörren å krafsar , både när han ska in och ut. Nu snackar vi att man släpper ut honom och 5 minuter senare krafsar han å vill in, 5 minuter efter man släppt in honom så sätter han sig å krafsar igen för då vill han ut. Tycker dessutom att han börjat magra av lite igen så det blir väl till att ringa å rådfråga med veterinär igen. Nog för att han är 15 år men det känns ändå inte som att det är en sådär megahög ålder på en katt. Eller?
Min fina gizmo som jag valde ut när han var endast en timme gammal och som jag sen träffade i princip dagligen fram till att han var tillräckligt gammal för att flytta hem till mig. Min lilla väldigt personliga kille som varit mer som en hund än som en katt. Min Gizmo som följt med på promenader, som charmade dom flesta när vi bodde i Ånge . Min Gizmo som fick flytta med mig när jag jobbade i Stockholm , där han nästan blev ihjälbiten och fick ligga på djursjukhus i två veckor, min Gizmo som funnits vid min sida i 15 år. Jag hoppas att han har många år kvar trots allt. 
Min plutt på äldre dar
Min plutt när han var liten 
Oliver å Thomas tänkte åka till badhuset i eftermiddag hoppas jag och innan dess ska båten vara åtgärdad. Mekanikerna från Söderhamn är på plats sen i morse och jobbar för fullt. Fan ta dom om dom inte löser det här idag. Då kan jag lova att dom kommer få betala en hyrbåt innan det är färdigt.

Gillar

Kommentarer