Massagekväll

Hej på er!
Så var måndagen till ända. Min dag har vart så där , hade slut på ena medicinen å då går det åt skogen. Försökte sova mig igenom större delen av dagen för att slippa spy så mycket. 
Åkte sen för att hämta lilleman på skolan och medicin. Då fungerar livet någotsånär iaf. 
Busade och lekte en bra stund med oliver och hade ett långt samtal om livet i allmänt. Finns så mycket i det där lilla huvudet och det gör så ont i mig att veta hur jobbigt det faktiskt är för oliver. Vi gör ändå allt vi bara kan för att han ska hållas utanför den konflikt som blev med hans pappa , vi bråkar aldrig nånsin i hans närhet och viktiga diskussioner tas utom hans hörhåll. Men barn är så jäkla mycket smartare än vi tror och dom uppfattar saker blixtsnabbt. Jag vill inte ens Veta hur dom barnen har det vars föräldrar bråkar öppet med varandra. Ryser av bara tanken.
Spelar ingen roll vad jag tycker om Olivers pappa , det viktigaste i min värld är att oliver har två föräldrar som älskar honom villkorslöst och som inte försöker få oliver att tro något annat. Blir ledsen på föräldrar som försöker smutskasta den andre till barnet. Skäms på er som gör sånt, oavsett hur man känner i stridens hetta så är det inte okej att svärta ner den andre till barnet. 
Så i eftermiddag har vi pratat lite och oli har fått känna på hur det är när man inte lyssnar tex. Vi har ju nämligen en valp här hemma som ibland inte lyssnar på en gång  ;)
Därefter gjorde vi supergoda frasvåfflor till middag med färska jordgubbar och grädde till. Supersmarrigt och det kändes som att tio tunga kilon lättade från lillemans axlar. Läxorna gick galant och det har helt enkelt varit en jättemysig kväll med hela familjen samlad.
Kollade naturligtvis på ryttarprinsen innan jag gick ut till tjejerna. Massage och pyssel för båda . Iris ser mycket bättre ut nu och var betydligt mer rörlig i bakbenet. Ingen reaktion när jag masserade utan hon tuggade belåtet och stod med spetsade öron. Skönt då kan jag slappna av . Fläkskador kan annars vara ödesdigert om det vill sig illa.
Nu blir det sängen och sömn
Limas nya pannband <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229