Måndagens Moniaträning *film

Måndagens träning följde mönstret från söndagens som var en riktig genomkörare. Jag tog på Lima en graman för jag ville påminna henne lite om att hålla sig i ramen och vänta lite på mig och sen var tanken att plocka bort den när vi skulle hoppa riktigt. Men jag tyckte att hon bara krullade ihop sig så jag plockade bort den ganska fort.

Hon kändes väldigt fin i uppvärmningen och precis som i söndags så fick vi värma på egen hand vilket passar mig bäst . Därefter körde vi den första övningen från i söndags igen , ganska många gånger låg vi den på rullning och varierade mellan 4 och 5 språng .

Vi fick nog in 6 ibland å 🙈

Därefter hoppade vi en oxer som Lima gjorde klockrent och jag red bra på den . Kombination och därefter sattes allt ihop till en bana som ni kan se på filmen .

Lima var väldigt taggad och jag får jobba mycket med att bara vara still med handen , sitta upp och hålla mig cool med andningen .

Överlag var hon jättefin och jag hade en bra känsla , men det är ju lite svårt när hon bara kopplar in jetmotorerna och ger sig iväg, då är det lätt att min hand åker upp och blir dragandes och då nitar hon. Men vi jobbar vidare 💪

Gillar