Måndag och ny vecka

Godmorgon!
Måndag och ny vecka. Jag som alltid hatat måndagar förut har nu börjat gilla dom . Det är lite som att man får en ny chans eller en anledning till rutiner. Agendan idag är ganska fullspikad I O med att Hovis kommer ut å skor om tjejerna . Jag måste åka å handla tråd osv osv osv ska hinna med å träna lite däremellan. 
Har en playdate Inbokad idag oxå men får se om hon tycker det är värt det nu när tiden vart lite knapp till att Hovis kommer. 
Jag är inne lite i sadeldjungeln igen. Jag köpte ju en dressyrsadel som passade bra till en början men efter ett tag låg den halvbra och jag kände aldrig att den passade mig så den såldes. Köpte en ny på annons men som visade sig när den kom att det dels inte ens var det märke säljaren utgett den för att vara, och dels inte ens rätt vidd.Den passade inte rak rygg eftersom det inte ens var en sån sadel dom utgett det för att vara. Så snacka om lurad. Tråkigt när folk inte kan vara ärlig. Ni kan ju gissa själv att personen ifråga inte svarar på vare sig mail eller telefon . Surt när man lyckats sålt den gamla sadeln och köpt för dom pengarna och nu måste sälja igen för att kunna hitta en ny.
Så är ni i behov av en svart dressyrsadel , 17 tum normal mot vid och passar ngt svängd rygg så har jag en för en billig peng. 

Jag söker själv en svart dressyrsadel alternativt tvåfärgad , 17 eller 17.5 tum , normal vidd och ska passa rak rygg. Önskar stora stöd och gärna djup sits. Max 2500:- är vad jag har råd med. Måste bara sälja min egna sadel först ;) vet ni av nån? Please hojta till.
Söker även en shettisadel, 12 tum . Har en ponnyputa idag men sonen gillar inte den och jag tycker den ligger dåligt på ponnyn. Sadeln ska vara vid el xvid och helst svart.
Nu ska jag klä på mig lite annat än kladdig T-shirt och tights ha ha , vi får nämligen besök strax. 
Vi hörs sen

Gillar

Kommentarer