Måndag

Full fart framåt mot en ny vecka och nya tag , äntligen jobb och rutiner det gillar jag även om det är väldigt skönt att vara hemma ledig också men jag blir som lite rastlös i själen av att inte ha fullt upp . Mina kollegor fyller dessutom det behovet jag har av social kontakt . För även om det här inte är mitt drömjobb så älskar jag mitt jobb i det stora hela. Jag trivs så bra med i stort sett alla mina kollegor och dom får mig att skratta mycket och ofta .

Så ledighet i all ära men just nu behöver jag mitt jobb lite extra mycket för att hålla mig på en bra nivå .

Idag ska jag dessutom få hämta hem min lilla prins William och bara det är en viktig pusselbit för att jag ska må bra. Han har varit extremt saknad den här veckan som alltid när han inte är med mig. Dessvärre jobbar jag väldigt mycket den här veckan men det gör att han får vara med sin kusin och ”moster” lite extra och det vet jag är viktigt för honom.

Så idag hämtar jag lilleman efter jobbet och så blir det lite mys fram till läggdags . Då ska Lima ridas ett pass till klätterbacken två vänder skritt och två vänder galopp. Jag tänkte skritta på vilda och sen ta med mig Vackra på promenad.

Träna ingår i min rehab så det ska hinnas med innan det är godnatt , dagarna är inte svåra att få att gå så att säga

Gillar