Lördag

Godmorgon !

Skön med lördag på hemmaplan , skönt att vakna upp i min säng och i ett varmt sovrum. Mindre skönt att bli väckt av Wille bara men tacksamt att kunna slå på tvn i sovrummet så man kan ligga kvar åtmindstonde . Ja hundarna fick naturligtvis gå ut också men det var skönt att kunna krypa ner under täcket igen.

Thomas ska jobba hela dagen idag så jag lär Ha fullt upp med att pussla ihop dagen med Wille . Trinda vilar idag men tanken var att Lima skulle cantras lite och Dixie ett lättare pass i padocken . Får se hur jag löser det där .

Jag skulle verkligen behöva måla boxarna också och nu är det liksom sista tiden det går och det måste göras medans det är plusgrader så jag ska dra igång det nu på morgonen . Hade tänkt åka till brorsan också men har ingen fungerande bil så jag får vänta till ikväll när T kommer hem.

Så måla boxar och rida två hästar är planen för dagen . Vad har ni för planer idag?

Gillar

Kommentarer

stallhörnan
stallhörnan,
Planer för dagen...vaknade strax före 14. Blir en sväng till Hööks för att köpa wetraps inför tävlingarna i morgon. Laga lite mat och så göra iordning hästarna och knoppa dem.
nouw.com/stallhörnan
Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Vad är wetraps? Är det dom där klisterbandagen? Använder ni dom till varje start?
nouw.com/fia_jungdalen
stallhörnan
stallhörnan,
Japp, det är de där klisterbandagen som finns i olika färger. Eftersom Filippas är oerhört storgalopperad händer det att hon slår i sig och därför bandagerar vi till tävling.
Hon må vara liten C ponny, men galoppen är lika stor som på en storhäst.
nouw.com/stallhörnan
Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Vi hade en häst i Italien som alltid hade såna under dom vanliga skydden för att ge extra stöd , kan tänka mig att det är till bra hjälp även i galoppen där farterna är höga 👍
nouw.com/fia_jungdalen
stallhörnan
stallhörnan,
Det skyddar en del. I galoppen används inga andra skydd pga skaderisken.
nouw.com/stallhörnan