Lördag

Godmorgon!

När man har barn så kan man oftast glömma precis allt vad sovmorgon heter , i alla fall hemma hos mig . Wille väckte mig klockan 5 , sen somnade han själv om men lämnade mig vaken . När jag väl somnade om , ja då vaknade han och ville kliva upp - 5.30.

Slog på barnprogram , bytte blöja och mutade med en smörgås . På så vis kunde jag åtmindstonde ligga kvar i sängen och halvsova en timme till.

Det har också sina fördelar med barn , världens bästa Oliver går å hämtar en vattendunk och börjar fylla upp den. Jag frågar vad han ska göra och han svarar " ja men hästarna ska väl ha nytt vatten jag gör det nu så slipper du mamma". Alltså kärlek till den killen ❤️ Hö hade dom fortfarande kvar så jag avvaktar en stund till innan jag drar mig ut i kylan.

Hästarna får vila idag med , eventuellt att Trinda får komma ut å röra på sig men Lima får vila tills på måndag så jag är på den säkra sidan att hon inte är öm i munnen eller har sviter efter vaccineringen.

Jag tänker roa mig med att kolla alla sändningar från GHS istället och drömma mig bort . Hoppas ni får en toppenlördag ❤️

Gillar