Lite update

Hej!

Jag saknar mina kollegor på lagret och bitvis saknar jag mina uppgifter där ute men å andra sidan så har jag ju fått en hög med nya kollegor som även dom är superhärliga plus att ju mer jag kommer in i mina nya uppgifter desto roligare är det. Idag har jag gått i princip helt själv , det brukar man göra normalt efter 14 dagar 👍😁 sen finns det naturligtvis massor jag inte kan eller förstår men jag gör mitt allra yttersta och han jag gått med har varit heeelt guld värd med sitt lugna och avslappnade sätt. Han har visat , jag har sen fått pilla på medans han har satt sig en bit bort och blippat på telefon samtidigt som han kikar på mig så att jag gör rätt. Men just det där att slippa ha någon som "övervakar" en när man ska göra nya saker har funkat väldigt bra. Då måste jag dels fundera och memorera och kan liksom tillåtas fippla på utan att känna mig vare sig dum eller bli stressad.

Imorgon kommer jag få en ny då min grabb är borta , förhoppningsvis har den samma tänk 🙈

Väl hemma så var jag helt slut i skallen. Det är så vansinnigt mycket information och intryck som matats in i mitt huvud idag att jag bara blev helt matt när jag väl åkte hem. Dom härligt bitiga 17 minusgraderna avgjorde att det blev vila idag. Jag och lilleman kurade ner oss i soffan och kollade barnprogram istället. Ja jag har ju naturligtvis mockat i omgångar , fyllt på mat och vatten , spånat och kollat igenom hästarna . Idag är det iris sista dag på metacam så får vi se hur hon svarar på det . Man känner en liten liten värme fortfarande i framhovarna och det är ju svårt att säga hur hon går eftersom hon står i boxen . Jag ska ringa veterinären imorgon så får vi se vad han säger och vad nästa steg blir.

Hon har ju verkligen varit helt exemplarisk att ha på Box , lugn och tyst , bajsat i ett hörn och bara funnit sig i det hela. Hon står å kikar ut på dom andra två och verkar nöjd så. Vill inte ens tänka tanken om det hade varit Lima , då hade hon nog rivit hela byggnaden .

Angående grannhästen så var jag i kontakt med Ls i morse och ägaren . Ja sa vad jag tyckte till vederbörande som naturligtvis inte höll med men det hade jag inte räknat med heller , Ls upplyste mig om att det fanns ett flertal olika anmälningar och att dom nu skulle agera . När jag rullade ner på våran väg så var ägaren i full färd med att lasta och har nu flyttat hästen härifrån. Jag hoppas vid Gud att den får det bättre nu , åtmindstonde att den får mat och vatten och tak över huvudet tills att dom hittar en ny ägare åt den.

Jag hoppas också att Ls följer upp det här fallet trots att hästen nu lämnat den här gården så att den verkligen blir omhändertagen rätt. Lilla skrutt 💞

Nu tänker jag göra kväll så hjärnan får vila lite och bearbeta allt . Imorgon är det äntligen fredag och limpan ska få komma ut och galoppa ordentligt efter vägarna 😁

Gillar