Ligger inte på latsidan

Eller... jo precis just nu så gör jag faktiskt det. Kom nyss hem och har flyttat hästarna till beteshagen och satte mig nu skönt ner i soffan ute i solen .

Gårdagen var himla härlig men innehöll inte så mycket häst som jag hade tänkt mig . Lima skoddes ju fram och fick en baksko fixad också då hon varit på den lite men sen började klockan ticka iväg , jag packade bilen full med klädsäckar , styrde till Birsta för att köpa ett flugtäcke till Dixie och handla mat till kvällens grillning . Lunch behövde vi få i oss också så det blev ett stopp för det med, men sen så rullade vi ut till nya gården.

Det gick fort att bära upp grejerna och sen donade vi på lite . Surrade och började förbereda och fixa mat. Min vän och snart hyresvärd bjöd på älgkött och potatisgratäng så det var himla gott.

Wille lekte med hunden som var där och varvade med blåsbubblor och telefon . Blir bättre sen när han får dit sina grejer och blir mer hemmastadd.

Vi hade en mysig eftermiddag och kväll innan J skulle iväg på partaj och jag och Wille styrde hemåt . Hämtade hästarna från beteshagen och raspade till hovarna lite på Vilda . Hon har blivit superduktig med att stå still när man grejar med hovarna nu.

Klockan närmade sig midnatt så jag stoppade både mig och Wille i säng . Tidigt i morse vaknade jag och la mig ute en stund. Det blåste dock rätt kallt och sen kom Wille som var hungrig. T som kom hem i natt ville ha skjuts till sin bil och en kompis ville bli hämtad så jag slängde in lite hästtäcken i bilen och lämnade det på nya gården innan vi fixade resten . Jag har ju en vägg som behöver göras till min utebox så jag tänkte leja T för det så han fick kika lite på det hela.

Så det är vad vi pysslat med hela morgonen och förmiddagen , nu ska jag sikta på att bara ta det lugnt ett tag och sen ikväll har jag hoppträning med Lima :)

Gillar