Ledig fredag

Godmorgon!

Hur skönt är det inte med ledig fredag 😀👍 ljuvligt om ni frågar mig och jag tror wille håller med . Han gillar att vara ledig han .

Gårdagen var också skön , vi jobbade till strax före 13 innan vi packade ihop och tog långhelg. Jag åkte först till Birsta för att kasta skräp och sen hämta ut kläderna jag köpt . När jag ändå var där i krokarna så gick jag in på jula och köpte den där dynlådan. Jag tror det blir bra att ha som täckesförvaring utanför stallet . Skulle det mot all förmodan inte hålla tätt från regn så får jag väl bara ställa in den vid uteboxen istället . Skönt att få lite mer plats i stallet . Nästa projekt är att få en smartare lösning för fodret .

Jag hämtade sen Lilleman , skickade ett paket och styrde hemåt. Städade i hagen och fyllde på vatten innan vi grejade lite hemma, rastade Elton och gjorde oss klara för en liten dejt med E och I.

Medans barnen roade sig så surrade vi en massa skit . Vi beställde hem indisk mat som jag hade höga förväntningar på då det var helt ljuvligt gott sist. Förväntningarna sjönk när tiden gick och ingen mat kom , en och en halv timme senare anlände maten . Ljummen och långt ifrån det vi fick förra gången . Torr kyckling och torrt bröd . Det gick i men jag var besviken :/

Tur sällskapet var bra i alla fall och vi hade en trevlig kväll . Eftersom dom skulle upp till jobb och förskola så tackade vi för oss när klockan var åtta . Hästarna fick mat och tillsyn när jag kom hem men inte mer än så . Elton fick en promenad, wille kvällsfika eftersom han ogillade maten och sen var det godnatt .

Vädret är trist idag men det gör inte så mycket så länge det inte regnar . Jag ska tag i att bygga ihop min låda om en stund men först ska vi äta en god frukost . Lima ska få komma ut i skogen , först tänkte jag barbacka men jag vill ju prova sadeln på henne så det får bli med den på. Dixie och vilda ska longeras och sen ska Oliver hämtas från tåget ❤️

Därefter är det oklart vad helgen bjuder på . Tanken var Naggen men jag vet inte vad min stora son vill och det är nog han som får styra lite tänker jag .

Jag vet att jag kommer inte ha några problem med att få dagen att gå iaf . Ha en trevlig fredag så hörs vi senare 🤩

Hur glad blev inte jag 😀 det här vill vi vara med på

Gillar

Kommentarer