Långa dagar

Hej gänget!

Sena inlägg blir det för min del. Sena inlägg innebär att dagen varit lång. Wille var snäll och sov till halv tio där efter att han fått ersättning på morgonen. Jag hade gärna velat sova betydligt längre men han tyckte det var dags att leka då.

Strax före 12 fick han hallongröt idag och sen var jag i valet och kvalet på att gå å lägga mig i sängen med honom eftersom tröttheten checkat in i mig men upprepade mantrat " just do it " och tjaaaa till slut går kroppen nästan automatiskt och tar på sig ytterkläder, stoppade Wille i vagnen och tog med mig hundarna på promenad. Tänkte först bara gå en kort sväng men så skällde jag lite på min inre latmask och lät benen trumma på i stället. Benen var för övrigt ganska pigga idag trots allt.

Det blev en timmes promenad och det kändes riktigt skönt när jag kom hem, tog en dusch och käkade lite kyckling till lunch i lugn och ro. Sen la jag mig faktiskt och vilade en stund men lyckades inte somna. Det var ändå bara skönt att ligga i ett tyst hus :)

Wille sov till tre ungefär och lekte sen med sin storebror. Då däckade jag på soffan i 40 minuter . Det var ruskigt välbehövliga 40 minuter. Vaknade med ett rygg av att oliver har ansiktet typ 5 cm från mitt å bara " mamma , du skrattar i sömnen, vad är det som är så roligt?"

Jag hade inget bra svar för jag minns inte vad jag drömde , uppenbarligen något roligt. När T kom hem så lämnade jag Wille till honom och for å storhandlade med oliver . Kyl och frys uppfyllt samt badrummet. Ett och annat klädesplagg till grabbarna följde oxå med hem. Så skönt när det är uppfyllt överallt och man vet att det finns hemma för nästan en hel månad.

Efter att ha fått i Wille lite gröt, tvättat, bytt blöja och på med pyjamas så lämnade jag över honom igen till T och rymde till stallet. Jag tycker det är så himla rofyllt att mocka. Är det nån mer som tycker det eller är jag bara knäpp?

Tog in tjejerna och stack ut på en halvtimmes joggingrunda. Nattade dom och återvände in till min lilla familj. Nu är det natten för mig och jag hoppas på en bra natt nu.

Gillar