Läkarkoll och kompishäng

Godmorgon säger jag fast klockan bara är fem . 
Igår på förmiddagen var vi ju till BVC jag å Wille . Läkarkoll var det dags för den här gången. Vikt och längd följer sin kurva jättefint och han har växt exakt 1 cm på längden varje vecka , vikten ligger stadigt på 150 -200g per vecka och han följer sin kurva fint. Allt annat var oxå bra och han fick en godkänt stämpel även denna gång :) 
Wille har ju börjat kräkas väldigt mycket efter att han äter men förklaringen var ju som jag trodde att han spyr upp överskottet, han äter med andra ord mer än vad som får plats varje gång. Så sålänge han går upp som han ska så var det ingen fara.
Solen övergick ju till regn så när vi kom hem stoppade jag Wille i vagnen och klädde in oss i regnskydd och regnjacka och traskade ber till tjejerna för att ta på dom täcke. Det är ju dåligt med skydd för dom nu när vi flyttat hagen så täcke är ett måste . Iris var väldigt nöjd med att få på sig sitt. Aldrig träffat en shettis som är så frusen som hon. 
På eftermiddagen gjorde vi oss iordning för en grillkväll med underbara vänner. Wille lyckades spy ner både sig själv och halva mig och givetvis hade den förvirrade mamman packat ur extrakläderna men glömt att lägga tillbaka dom när jag skulle fylla på med blöjor i väskan. Som tur är så fanns det kläder efter Deras barn som vi kunde låna . 
Trots regn så grillade vi och det blev supergott. Fantastiskt god mat bjöds vi på och mycket surr. Som vanligt pratar vi mycket förlossning och liknande . Tur våra karlar kan stänga av och prata om nåt annat ;) fast dom var faktiskt delaktig alla tre den här gången . Det var en supertrevlig kväll och Wille fick ännu ett paket med kläder. Vi har verkligen dom bästa vännerna i världen , det har jag alltid varit väldigt tacksam för. 
Kvällen avrundades i soffan med halvsovande bebis , en godisskål och ännu mera surr . Den här gången om kroppens förändring efter graviditet och vad vi vill göra åt det :)  klockan rann iväg som vanligt när man har roligt och det var dags att åka hem. Wille somnade i min famn precis när vi skulle åka och har sovit från 23 till 05 då jag helt enkelt väckte honom för mina tuttar höll på att explodera. 
Nu tänkte vi fortsätta sova efter att ha tankat och tömt , förhoppningsvis blir det lite finare väder idag för jag har promenader att avverka och slipper gärna gå i regn. 
Vi hörs sen :)

Gillar

Kommentarer