Kvällsmys

Vilket härligt väder vi fick här på kvällskvisten. Det gråa trista regntunga vädret gav vika för lite sol .
Oliver å jag tog oss en vända in på candy World efter att ha varit på Hööks och vi fick med oss en stor godispåse hem. För övrigt så var jag inte så där jätteimponerad men det lyste i Olivers ögon och det var det viktigaste.
Fick mig ett ryck och tvättade bilen. Det var välbehövligt efter några dagars stående nere vid båthamnen. Det var ju inte bara en fågeljävel som bajsat på den om vi säger så. Tog tre omgångar med olika avfettningsmedel och högtryckstvätten innan den blev ren och fin. Märks att vintern gått hårt åt den ändå och lite rostfläckar har börjat synas. Lilla silverpilen , en av dom bättre bilarna jag ägt. 
Myste med tjejerna länge , kände noga över ben och hovar och kollade igenom hela kroppen efter sår,fästingar och kvisslor . Helt sjukt vad båda två är fina i benen . Iris är helt iskall både i hovar och ben, nacken mjuk och ytterst få bett som sitter vid ljumsken. Skitig är hon och fäller rejält med päls men det är väl just fettet och skiten i pälsen som gör att hon klarar sig så bra.
Limas fötter är lite torr noterade jag och såg en liten torrspricka på utsidan av ena hoven. Men utöver det så är hon fin. Hagen ska flyttas på torsdag så dom får lite mer att äta av. 
Hundarna härjade en hel del dom oxå så här på kvällen.

Gillar

Kommentarer