Kvällen

Hej kära ni!
Haft en förvånansvärt bra dag idag där jag klarat mig undan med bara två kräkningar, rekord tror jag minsann.
Det lilla ponnyskrället höll sig i hagen fram till kvällen då C försvann från sin hage. Hittade henne utanför stallet ätandes på snön så då fick det bli boxarrest till imorgon. Ska testa med ett bilbatteri direkt på tråden och helt enkelt hoppas att hon får sig en smäll så hon trillar baklänges.
Fick trevligt besök mitt på dagen å tiden bara försvann, vips så var det dags att hämta lilleman och skjutsa Thompan som lämnade in bilen på strajpning....stripning? Äääh vad tusan ni fattar , logga och text ska upp på bilen. Återstår att se om det kommer bli snyggt, jag är skeptisk.
Kockade ihop en fantastiskt god middag idag trots att det var torsk inblandat. Torsk må ju vara den absolut tråkigaste fisken att äta igentligen då den är så smaklös, men fick till det kanon och oliver älskade den. Han som i vanliga fall håller på att spy när vi ska äta torsk. Recept kommer jag lovar.
For å provade ut min sadel på T men den passade inte riktigt i vidden så jag ska göra en ansträngning å lägga ut den på annons istället. Dressyrsadeln pratar vi om nu, min hoppsadel säljs inte i första taget. 
Dressyrsadeln ligger inte helt hundra på Lima längre, funkar med gelpad men njaaaae jag köper en ny i lugn och ro istället nu när jag inte ska rida på ett tag ändå.
Operation raka iris bog stod näst på agendan efter att oliver gjort läxor och somnat. Det gick fantastiskt bra. Hon protesterade litegrann vid första raket men sen var det inga problem om ni frågar mig. Frågar ni henne så skäms hon nog ihjäl så fult som det är men vad tusan gör man då? Jag måste få henne att känna tråden på nåt sätt.

Passade på att pyssla lite extra, frisera man och svans och sjuhundra pussar senare så var hon klar för natten. Hon är helt galet mysesjuk den här tjejen, jag kan stå hur länge som helst å pussa på henne.
Finaste lilla Iris.
Sen var det dags för stora prinsessan att få sin kvällsombesörjning. Borstade å donade. Jag älskar att stå å pilla med hästarna på kvällen, det är så lugnt och harmoniskt . Lima älskar när man pysslar med henne och njuter av både borstning som svansskötsel . 
På med BoT paddar och täcke innan vi pussas godnatt. Idag tog hon båda läpparna å sög in fejset på mig, värsta äckelpussen men hon är bra go ändå min prinsessa. Älskar den där tjejen så hjärtat svämmar över.
Hästar nattade och pojkarna här hemma sover hela högen så jag tänkte joina dom.
Vi hörs imorgon

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229