Klona mig tack

Godmorgon !

Idag tog jag en välförtjänt sovmorgon , har visserligen vaknat femhundrasjuttioelva gånger men det var skönt att bara ligga kvar och dra sig under täcket . Längtar så enormt mycket efter min nya säng nu så ni anar inte , den jag sover i nu lämnar väldigt mycket att önska i både storlek och komfort 🙈men det är en säng åtmindstonde så jag ska inte klaga egentligen .

Gårdagen innebar hårt arbete för min del , efter att ha gjort morgonsysslor med att mocka hage och lite sånt så kopplade jag på transporten och for först till Birsta för att köpa en torkvinda och sen vidare till granngården för att köpa spån , elrep osv . Fyllde halva transporten och sen rullade jag ut till mitt gamla hus . Ägnade ett par timmar åt att dra upp stolpar och rulla ihop såväl tråd som ståltråd och det var ett rent helvete. Lastade in stolpen i transporten men tråden kastade jag då det var ihopknutet på så många ställen och det gick av när jag drog lite i det.

Fortsatte sen till sommarhagen och plockade ner den , betydligt lättare med plaststolp :) riktigt skönt att ha det gjort så nu kan jag fortsätta bygga ut hagen här hemma. Hade lite annat som skulle packas med men sen vart det fullt . Försökte få ner krokarna i sadelkammaren men hittade inga bits som funkade till skruvarna så jag gav upp . Jag var helt färdig faktiskt.

Åt lite tårta med min fina älskade lilla William innan jag pussade han hejdå och rullade hemöver . Bestämde mig rätt omgående för att jag behövde få sova någon timme innan jag gjorde nånting mer och så blev det. Klockan var 19.00 när jag vaknade så jag hade sovit bra precis en timme . Klädde sen på mig ridkläder och traskade ner till stallet . Spånade upp boxarna inne och hämtade sen Lima .

Red ett dressyrpass på henne i våran lilla padock på gården , det gick jättebra tills att Vilda kom på att hon kunde krypa under tråden jag satt för ingången . Stor suck på den för hon levde ju rövare och flög runt där inne med höga bocksprång och höga resningar. Bra träning dock för Lima brydde sig inte ett dugg utan kunde fokusera på mig .

Hon kändes jättefin och hon älskade det nya bettet , det passade henne perfekt och hon var så stadig i formen och så avslappnad, synd att jag inte får tävla dressyr på det .

Ställde in henne i boxen och hämtade vilda , kratsade hovarna och sen fick även hon gå in i en box för att ära lite mat. Dixie däremot hon skulle få jobba . Jag hade en väldigt bra plan på hur jag ska avdramatisera det här med ryttare och arbete , jag longerade och slängde upp min hyresvärd helt enkelt. Det gick precis som jag tänkt mig trots att J var väldigt nervös efter att inte ha ridit på några år.

Syntes så tydligt att hon är väldigt svag i vänster varv och försöker springa ikapp sin balans. Jobbade därför vara i skritt och trav låååååångsamt . Hon hade rejält med träningsvärk efter fredagens ridtur så hon fick ordentligt med massage och stretching innan hon fick kvällsmat. Jag passade på att mocka hagen innan alla fick gå ut igen.

Klockan hann bli 22.30 innan jag var klar , petade i mig en macka och sen blev det en film som fick avsluta kvällen .

Idag då ? Jo idag ska ju allt som packades in i transporten packas ur 🥵 ska försöka påbörja hagbygge , få ordning uppe i huset , longera dixie och sen åka på träning med Lima . Bäst att sätta fart med andra ord .

Gillar

Kommentarer

mariellefriman
mariellefriman,
Shit, vad du driftar!! Nästan så jag börjar misstänka att du på något mystiskt sätt har fler timmar på dygnet än mig... 🤔😅
nouw.com/mariellefriman
Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Ha ha jag önskar att jag hade fler timmar
nouw.com/fia_jungdalen