Kanske inte riktigt som jag tĂ€nkt 😬

Godmorgon!!

Fredagen var ju fullsmetad med planer , jag skulle rida medans det var ljust , fixa transporten (pumpa dÀck och skotta tak) , tvÀtta, laga mat och leka med Wille.

Vad jag gjorde ? Jo men jag började med att hĂ€mta min bil pĂ„ verkstaden , trots att det Ă€r vĂ€rldens trĂ„kigaste grej sĂ„ Ă€r Andreas som har OK- verkstan i Skönsberg vĂ€rldens trevligaste och dom har alltid gett mig en grym service . SĂ„ trots att bilen mĂ„ste tillbaka sĂ„ var det med ett leende jag gick dĂ€rifrĂ„n . Bilen gĂ„r ju numer som den ska vilket inte Ă€r bra för mig som har blyfot 🙈

Jag kom hem , hakade pĂ„ transporten och ryckte lös den frĂ„n snö och is med min grymma bil. Åkte sen en liten svĂ€ng för att försöka fĂ„ loss bromsarna som det sitter is pĂ„. Pumpade dĂ€cken och körde lite till för att sen försöka parkera den inne pĂ„ gĂ„rden .

Spelade kort med lilleman och lyxade till det med lite rökta rÀkor .

Skulle sen ”bara” vila lite i soffan innan jag gick ut till stallet. Jo tjena, jag dĂ€ckade och vaknade 18.30 🙈 Det var verkligen inte planerat och hela eftermiddagen var totalt förstörd. Samtidigt sĂ„ förstĂ„r jag att min kropp och knopp behövde den dĂ€r sömnen men det var lite vĂ€l jobbigt att inte fĂ„ nĂ„nting gjort.

SÄ hÀstarna lösgalopperades , dom stora. Dom fick sen sova ute sÄ jag fyllde bara upp vatten och hö . Fixade lite varma mackor och sen mys tills det var lÀggdags igen .

I natt har hĂ€nderna stört mig en del men jag har Ă€ndĂ„ fĂ„tt sova helt okej . Idag Ă€r det dags för en vĂ€ldigt efterlĂ€ngtad MoniatrĂ€ning ❀ Jag har dock noll förhoppning om att det kommer gĂ„ bra , mest troligt Ă„ker jag i backen och Lima kommer bete sig som ett krĂ€k 😅🙈 men det ska Ă€ndĂ„ bli roligt och nu ska jag försöka hĂ„lla det kontinuerligt igen . Snart blir det varmare och dĂ„ blir Lima lite lĂ€ttare att ha med Ă„ göra.

NÀ dags att göra nÄnting vettigt

Gillar

Kommentarer