Jobbtankar

Godmorgon!

Jag har haft sovmorgon , det ni, det händer typ aldrig. Inte helt ostört men jag slapp kliva upp i alla fall och har kunnat slumra lite fram tills 10.

Anledningen till min trötthet stavas William som inte sover riktigt på nätterna. Det är inte så att han kliver upp liksom utan han vaknar, kryper omkring, skriker lite osv . Men det ger sig väl snart hoppas jag.

Jag har fått ett erbjudande om heltidsjobb hos en travtränare med start rätt omgående , min sjukskrivning går ju ut nu på onsdag och då tycker försäkringskassan att jag ska vara helt arbetsför. Mitt ben säger dock något annat och min hjärna säger även den en annan sak. Eller den är rätt splittrad rättare sagt.

Jag vill ju jobba med hästar , helst ridhästar såklart men här uppe finns det inte den möjligheten riktigt så då är det trav som är närmast till hands. Jag vill verkligen det så jäkla gärna men jag är kluven, jag vet ju hur osäker jag är på benen och hur osmidig jag är . Jag är helt enkelt osäker på om jag skulle klara av det i dagsläget.

Problemet är ju att jag inte har något jobb att gå tillbaka till eftersom jag förlorade båda jobben jag hade när jag bröt benet. Med andra ord så är det arbetsförmedlingen och a-kassa som gäller . Känns ju förjävligt 😩

Tycker det är märkligt att min sjukskrivning går ut innan jag fått träffat läkaren igen vilket jag ska göra den 17 med ny röntgen och kontroll. Sitta på kontor vore det bästa men faaaaaaen så tråkigt. Jag gillar ju när dagarna är händelserika och när jag får jobba med kroppen.

Hur skulle ni gjort?

Eftersom jag tog en lång sovmorgon idag så får jag rida lite senare. Nu måste jag nämligen göra mig i ordning för att fira frugans stora jänta som fyller år.

Mys med kalas 💞

Imorgon blir det lite av en nystart med både blogg och mig själv , då ska vi mot toppen igen med bra inlägg och lite mera energi. Låter bra va?

Hoppas ni får en toppensöndag

Gillar

Kommentarer

Jossan,
Ta det! 😃
Går det så går det och då är ju det jättebra 👍
Funkar det inte alls så har du i alla fall testat 😊

Tänk Nike - Just do it 😉
jossanshastar.blogg.se
AyumuSWE
AyumuSWE,
Testa om du kan få en prov anställning. Då kan både du och dom andra se om det funkar. Inte lätt att säga ja till ett jobb när kroppen säger emot. Men att prova är ju alltid ett bra sätt att se om det skulle funka. Och som du vet är det svårt att få jobb med ridhästar dock mycket lättare med travhästar omkring travbanan. 😊
nouw.com/ayumuswe
saraolofsson
saraolofsson,
Förstår dig o vet hur du känner. Samtidigt som jag tycker du ska ta jobbet för jag vet hur mycket du vill (lika mycket som mig 😜) men samtidigt så tvekar jag till att du ska ta det o det beror på att du för en gångs skull (😉) känner efter o tänker på din kropp o att ditt ben känns osäkert. Jag vet, precis som du, hur det kan vara i ett travstall o lägg då till att det är vinter.

Oavsett vad du till slut bestämmer dig för att göra så kommer jag stå där tätt intill vid din sida! 💖💖💖😙😙😙
nouw.com/saraolofsson