Jobbtankar

Godmorgon!

Jag har haft sovmorgon , det ni, det händer typ aldrig. Inte helt ostört men jag slapp kliva upp i alla fall och har kunnat slumra lite fram tills 10.

Anledningen till min trötthet stavas William som inte sover riktigt på nätterna. Det är inte så att han kliver upp liksom utan han vaknar, kryper omkring, skriker lite osv . Men det ger sig väl snart hoppas jag.

Jag har fått ett erbjudande om heltidsjobb hos en travtränare med start rätt omgående , min sjukskrivning går ju ut nu på onsdag och då tycker försäkringskassan att jag ska vara helt arbetsför. Mitt ben säger dock något annat och min hjärna säger även den en annan sak. Eller den är rätt splittrad rättare sagt.

Jag vill ju jobba med hästar , helst ridhästar såklart men här uppe finns det inte den möjligheten riktigt så då är det trav som är närmast till hands. Jag vill verkligen det så jäkla gärna men jag är kluven, jag vet ju hur osäker jag är på benen och hur osmidig jag är . Jag är helt enkelt osäker på om jag skulle klara av det i dagsläget.

Problemet är ju att jag inte har något jobb att gå tillbaka till eftersom jag förlorade båda jobben jag hade när jag bröt benet. Med andra ord så är det arbetsförmedlingen och a-kassa som gäller . Känns ju förjävligt 😩

Tycker det är märkligt att min sjukskrivning går ut innan jag fått träffat läkaren igen vilket jag ska göra den 17 med ny röntgen och kontroll. Sitta på kontor vore det bästa men faaaaaaen så tråkigt. Jag gillar ju när dagarna är händelserika och när jag får jobba med kroppen.

Hur skulle ni gjort?

Eftersom jag tog en lång sovmorgon idag så får jag rida lite senare. Nu måste jag nämligen göra mig i ordning för att fira frugans stora jänta som fyller år.

Mys med kalas 💞

Imorgon blir det lite av en nystart med både blogg och mig själv , då ska vi mot toppen igen med bra inlägg och lite mera energi. Låter bra va?

Hoppas ni får en toppensöndag

Gillar