Jobbdag avklarad

Pust å stånk !!!

Hej på er förresten , hoppas ni har en härlig lördag. Idag skulle jag egentligen befunnit mig nere i Göteborg för att hippa min bästa , älskade , finaste lilla Ida. Tjejen jag betraktat som min lillasyster i många många år, tjejen som klev rakt in i mitt hjärta med buller och bång.

Trots alla mil emellan oss så försöker vi ses nån gång per år och vi hörs desto oftare. Jag älskar den här tjejen utan och innan och jag är så galet glad att ha henne i mitt liv.

Så det känns förjävligt att inte kunna vara med idag på hennes dag men arbete och ekonomi satte stopp för det hela. Jag hoppas att dagen blir alldeles alldeles underbar . Älskar dig flickan min.

Som sagt jobb var det ja. Några nya hästar på gården och en hel del omflyttningar av hagar förvirrade oss lite men annars har det gått bra att jobba trots regnet som piskade ner på slutet.

Jag har ont i varenda muskel och led i kroppen så det känns lite sådär med att hoppa ikväll men det är bara att bita ihop . Ska klura lite på en övning där jag inte behöver bygga så många hinder.

Någon som känner sig manad att komma å filma ? :)

Gillar