Jävla John B

Godmorgon !

Solen skiner men det blåser bra kallt ute så hästarna fick faktiskt ha på sig sina skaltäcken idag. Både Dixie och Lima var lite ömma i ryggen efter regnet igår när jag skulle rida så dom två blir nog inte alltför ledsna med täcken på, Trinda däremot går med Flugtäcke bara .


Hiskeligt svårt att somna i natt så jag får så lov att sluta med eftermiddagslurarna 🙈 När klockan ringde så ställde jag om den en hel timme , går ju ganska fort med hästarna nu när man fyller vatten med slang och slänger bara ut några små högar med hö . Hundarna fick rasta sig själva medans jag pysslade på , på måndag blir det vanliga rutiner igen med morgonpromenad och stretching .

Efter jobbet ska jag äntligen fylla fransarna igen, dom börjar se lite trötta ut nu. Jag svimmade nästan av priserna över klipp och färg så jag skiter i det och färgar hemma istället , klippa gör jag en annan gång . Alla hästarna ska motioneras idag , Trinda ska gå galoppintervaller , Dixie får gå ett lätt joggpass i linan tänkte jag istället för att joggas ute. Tror att det är smartare ifall hon har lite träningsvärk och är öm i ryggen . Lima ska det dressyras på men jag funderar på att longera henne istället också . Tanken är att ha ett pass i lina varje vecka så jag tror nog det får bli så idag .


Så ser fredagen ut för min del , ska ni göra något roligt ?

Gillar