Jävla John B

Godmorgon !

Solen skiner men det blåser bra kallt ute så hästarna fick faktiskt ha på sig sina skaltäcken idag. Både Dixie och Lima var lite ömma i ryggen efter regnet igår när jag skulle rida så dom två blir nog inte alltför ledsna med täcken på, Trinda däremot går med Flugtäcke bara .


Hiskeligt svårt att somna i natt så jag får så lov att sluta med eftermiddagslurarna 🙈 När klockan ringde så ställde jag om den en hel timme , går ju ganska fort med hästarna nu när man fyller vatten med slang och slänger bara ut några små högar med hö . Hundarna fick rasta sig själva medans jag pysslade på , på måndag blir det vanliga rutiner igen med morgonpromenad och stretching .

Efter jobbet ska jag äntligen fylla fransarna igen, dom börjar se lite trötta ut nu. Jag svimmade nästan av priserna över klipp och färg så jag skiter i det och färgar hemma istället , klippa gör jag en annan gång . Alla hästarna ska motioneras idag , Trinda ska gå galoppintervaller , Dixie får gå ett lätt joggpass i linan tänkte jag istället för att joggas ute. Tror att det är smartare ifall hon har lite träningsvärk och är öm i ryggen . Lima ska det dressyras på men jag funderar på att longera henne istället också . Tanken är att ha ett pass i lina varje vecka så jag tror nog det får bli så idag .


Så ser fredagen ut för min del , ska ni göra något roligt ?

Gillar

Kommentarer

mariellefriman
mariellefriman,
Jag ska till stallet!! 😍😍😍 det är tråkigt att det ska vara så dyrt med allt sånt där som massage, naglar, frisör... man skulle ju gärna göra det lite oftare och i slutändan skulle det kanske bli win-win ändå!
nouw.com/mariellefriman
isabellelundstrom
isabellelundstrom,
Jag utbildar mig till frisör, vissa salonger tar överpris men inköp och arbetkostnaden är det som gör att priserna blir högre, tyvärr... Ska pyssla i stallet idag samt jobba i kväll... 😊
nouw.com/isabellelundstrom
brieditiseventing
brieditiseventing,
låter som en härlig dag! för min del har jsg ridit hela dagen och nu är jsg på väg till mark todd för hoppträning med raffi och galoppträning m sky! fullt ös😝
nouw.com/brieditiseventing