Jahopp

Halloj!!

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja i det här inlägget. Jag känner mig helt tom i skallen och energin är tömd samtidigt som jag haft en bra dag men med lite meckande för att få ihop allt.

Hästarna har ju fått stå åt sidan och min tanke att jobba Lima i padocken gick ju i stöpet när Wille blev hemma. Jag har bara tvättat iris ögon och fixat med hö och vatten och mockat då såklart.

Annars har dagen gått åt till att roa vilde willen. Det har faktiskt gått helt okej , vi var till och med ute på eftermiddagen en stund för att rasta Elton . Kastar man boll med honom i 30 minuter så är han nöjd sen . Dessvärre rök hundarna ihop av oklar anledning och det var ju det absolut sista som fick hända med tanke på Trajs diskbråck. Han har svarat så himla fint på medecinen och betett sig som vanligt förutom att man har måstat sagt åt honom att ta det lugnt , så jag har haft så goda förhoppningar att det här skulle bli bra. Efter ikväll vette sjutton, han har skrikit till två gånger sådär som när han fick det . Vi ska ju på återbesök nästa vecka så då ska det tas plåtar på honom så får vi se.

Jag har tränat lite med mitt ben , böjning och sträckning , fruktansvärt tråkigt och det gör ont och framförallt stramar i ärret. Hela knät är fortfarande jättesvullet och i vissa lägen känns det som att benet sitter löst. Svårt att beskriva men det är en skum känsla liksom. Jag trodde att det var imorgon som jag skulle till sjukhuset men det var på fredag så vi får väl se vad dom säger då. På onsdag ska jag till sjukgymnasten iaf och det ska bli väldigt intressant.

Hästarna är nattade och imorgon har jag lite saker att fixa med. Dessutom har jag ju Wille hemma så vi får väl se hur mycket jag lyckas få gjort.

Gillar

Kommentarer