Jag pallar inte

Okej, hur jäkla ont kan man ha i sin hals? Det går typ inte att svälja och ingenting hjälper , varken varmt eller kallt - inga värktabletter och inga av dom superfantastiska och dyra halstabletterna . Det gör ont ända upp till örat och att äta är i princip uteslutet. Jo fil och isglass går ner samt några makaroner som mosades i vitlökssås.

Värst är ändå bara att svälja sitt egna saliv , jag försöker hålla ut så länge jag kan för det är en plåga. Kan knappt prata och det är alldeles svullet utvändigt. På apoteket trodde dom att det var halsfluss så imorgon måste jag ringa vc för att få en tid . Kul. Det värker dessutom konstant i halsen och bara att andas är jobbigt och gör ont. Why me? 😭

Så ja, jag har mest legat i sängen och försökt sova i hopp om ett mirakel. Jag var till barnmorskan och till apoteket och det var ett rent helvete att vara uppe så länge. Framåt eftermiddagen var jag dessutom tvungen att ge hästarna mat och vatten så jag tog mina sista krafter och puttade ut en höbal i hagen som jag sen drog ett nät över i hopp om att dom inte sliter ut för mycket som dom sen ändå bara pissar och bajsar på. Tänkte inte ha en bal i hagen förrän jag byggt nåt vettigt men eftersom jag mår så kasst så var det lika bra så slipper jag bekymra mig om att dom måste fodras .

Vatten fyller jag ju med slang så set är inga problem. Mocka hage och ligghall var inte skitroligt men det var så mycket bajs att jag kände att jag inte kunde låta det vara .

Men sen har krafterna varit sopslut och jag har endast klivit upp för toabesök och för att hämta isglass eller fylla på vatten. Orkar inte 😭😭😭

Jag saknar dessutom ihjäl mig efter min lillprins ❤️

Gillar