Jag överlevde

Godmorgon hörrni och godmorgon måndag !!

Fy fan vilken helg men jag kommer tycka att det var värt det när lönen kommer. Lördag morgon -24.9 , trodde det var ett jävla skämt men nope det var verkligen så jädrans kallt 🥶 Bara att bylta på sig kläder och gå ut till hästarna. Balen jag öppnade kvällen innan satt fast, det gick knappt att få ut nåt hö så jag hittade ett spett som jag slog in i balen uppifrån och sen slet jag som ett djur för att lyckas välta lös den. Ibland är det bra att ha några kilo att använda. Jag var inte så kaxig dock när jag låg i snön och med våld tvingade balen mot mig . Jag hade inte blivit förvånad om jag fastnat under den 😂

Vattnet hade frusit i stallet eftersom jag glömt slangen i 🤦‍♀️ bara att kånka ut vatten i dunka och sätta på värmaren innan jag slutligen kunde göra mig klar för jobb .

Plockade upp R inne i stan innan vi rullade mot höga kusten . Bilresan kändes alldeles för snabb , ingen av oss ville ut i kylan . Men vi kom fram , klädde på oss och kollade läget. Lyckades skrämma livet ur en stackare som låg och sov i en Barack där vi skulle upp. Ja sen var det ju bara att sätta igång å skotta.


70 cm tjock snö med tre lager av is, det var inte mycket till lös snö utan man fick hacka lös allt .

Efter några timmar tog vi lunch och värmde oss, jag skakade och frös ända in till märgen. Efter 45 minuter så var det bara att köra igång igen . Klättra upp för världens smalaste stege 30 meter rakt upp, ta ett graciöst steg över till det lilla taket och sen vidare upp till det stora . Puuuh bara det var ett träningspass.

Vi kämpade på jäkligt bra och gav oss sen efter våra timmar. Skapligt möra i muskler man både visste och inte visste att man hade 😂

Kan säga att det var skönt att komma hem men det fanns ingen ork till nånting annat än att äta mat och sen värma sig. Wille som längtat efter sin mamma hela dagen däckade rätt fort i soffan intill mig och sen sov han resten av kvällen och natten för den delen.

Själv tvingade jag mig för att ta rätt på mina hästar innan sängen nalkades. Hade sett fram emot att få sova som en stock . Det gjorde jag inte utan jag vaknade efter en timme med en värk från helvetet i händerna. Domningar , pirrningar och en fruktansvärd smärta . Det var den natten det 😩 fick köra massagepistolen på händer och armar för att bli av med det värsta men så mycket sömn blev det inte .

Klockan ringde 5 och jag ville bara flytta in i en etta med jordgolv där och då . Meneee pengarna måste in så det var bara att bita ihop , klä på sig och släppa ut hästarna innan jag kunde göra mig klar och hämta upp R och sen vidare till höga kusten .

Påt igen bara och vi kämpade på så jäkla bra även idag .

Mör som sjutton men ändå sådär nöjd som man blir efter ett gäng timmar ute och när man jobbat med kroppen .

-19 när jag rullade in på gården hemma så det var bara att laga mat, värma upp sig och umgås med Wille till läggdags. Ja tvätta kläder i massor och förbereda för veckan ingick också igår.

Hästarna togs om hand på kvällen och natten var sen lika illa som gårdagen , min vänstra hand är fortfarande avdomnad så jag lär väl måsta ringa och rådfråga nån doktor . Bilen måste också träffa en doktor för det är nåt som inte är som det ska. Så jävla typiskt.

-22 hemma idag igen så det blir vad det blir , blåser is dessutom 🥶

Nu vill jag gärna ha Max 10 minus och lite sol tack

Gillar

Kommentarer

westyarnhillside
westyarnhillside,

Men snälla lilla människa 😟 Du måste ja vara gjord av ett reservdelslager 😟 Läkarna måste ju tag tag i vad som felar men händer,fötter m.m. Och du borde inte bo i Norrland, du borde bo i Skåne där det inte är lika kallt 😉 Bra kämpat av dig. Skaffa en värmeväst(el) , det tror jag du skulle behöva 😊

nouw.com/westyarnhillside
Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Ja men jag fick en bra läkare nu som skickade mig vidare på utredning. Dom där jävla fötterna får jag nog leva med men dom har faktiskt blivit lite bättre sen jag började använda massagepistolen 😁 Jag skulle behöva flytta till ett varmt land 😂 Jag har kollat på en sån och ska önska mig det till nästa vinter 😅
nouw.com/fia_jungdalen