Jag och Veckorevyn

Ni som läst min blogg ett tag och ni som känner mig privat ni vet ju att jag var med i Veckorevyn förra året . Hur häftigt är inte det ? Ha ha jag tyckte det var jätteroligt i alla fall . Det är en tidning som jag har vuxit upp med och läst varenda en i flera år så att själv få vara med i den tyckte jag var roligt.


En dag så fick jag bara ett mail från veckorevyn där dom hade uppmärksammat mig och min blogg från en kommentar jag hade skrivit hos en annan bloggare . Jag blev sen uppringd och vi hade en telefonintervju och sen kom det här med i tidningen:) Min kära sambo fick vara med på ett hörn han oxå så ni kan ju gissa hur paff han blev när han som vanligt åkte till byggvaruhuset som han alltid köper material ifrån och dom tröck upp den här bilden i fejjan på honom ha ha . 

Jag låg inlagd på sjukhuset precis när den här publicerades så jag fick ett mms bara med bilden på tidningen . Så kan det gå i alla fall och som sagt , jag tyckte det var jätteroligt att dom dels uppmärksammat min lilla blogg och mig som person.

Tack för det :)

Gillar