Jag har fått dörrar 😀😀😀

Hej kära ni!

Hoppas att ni haft en bra dag trots att det varit fredagen den trettonde . Min första son är ju född en fredag den trettonde så för mig är det en turdag.

Enda oturen jag haft idag var väl att mina nya handskar jag fick av T i julklapp gick sönder. Tänker reklamera dom för ett par scotthandskar för 700 spänn ska inte gå sönder av att man borstar bort lite hård snö från en skottkärra. Det är ju för tusan skoterhandskar så lite snö må dom tåla. Skittrist men stället där dom är inhandlade är bra att ha å göra med så det borde inte vara några problem.

Svärfar kom äntligen hit för att göra färdigt dörrarna till boxarna. Inte en dag för tidigt . Nu blev dom inte helt klara ändå då det ska dit två boxlås samt två luckor till titthålen , men utöver det så är dom faktiskt klara nu och jag är supernöjd. Han har satt dit ett provisoriskt boxlås men jag vet inte om jag litar på mina tjejer såpass att det stoppar dom. Dom är ju rätt påhittiga dom där två tjejerna .

Ni ska få bilder imorgon :)


Vila vart det för dom båda idag då svärfar skulle vidare och Wille sov i vagnen medans jag Mockade och sånt så det fanns liksom inget bra tillfälle att sticka iväg. Imorgon tänkte jag löshoppa båda två istället :) frugan ... vill du vara med 😀😀

Annars så har dagen rullat på , jag promenerade med hundarna min lilla runda och dieten går bra även fast det var tufft när oliver skulle äta sitt fredasgodis ha ha käkade lite färska hallon och en näve med rotfruktchips istället och ett glas vatten till 💪

Imorgon får ni en liten filmsnutt och torsdagens ridpass :)

Natti natt

Ni glömmer väl inte att rösta förresten

Gillar