Ja men nu så

Tjena!
Att försöka höra vad jag säger är nog inte det lättaste , fyy hur min hals är men jag har ingen feber . Kroppen är däremot helt slut så större delen av dagen har jag sovit .

På eftermiddagen var det dags för skoning,äntligen . Dixies framhovar var inte snygga men Lotta kan ju trolla så med en sula och sko på vart hovarna som nya ju. Lima fick även hon sulor fram samt överrullningskor , bak sattes skor med lite extra längd för trakterna så hon får lite mera stöd. Trinda var billigast , inga nya skor då hon klarar sig en omgång till , inte heller behöver hon något speciellt utan hon har bra , starka hovar .

Nu ska jag fortsätta preppa hovarna utvändigt med fukt , hoppas på snabb leverans av det nya hovbalsamet och att det är så bra som folk säger. Nytt Flugtäcke är på ingång och även nytt flugmedel. Tänkte prova prob deo för att se om det är bra. Någon som testat det?

Skönt att alla fått fina fötter , nu vill jag inte ha några tappskor mer . Alla går med boots på och jag hoppas det ska hjälpa lite iaf . Imorgon kommer Equiterapeuten för att gå igenom Dixie ännu en gång. Jag får avvakta lite med Lima , jag har Helt enkelt inte råd med det nu. Den här månaden har varit kaos känns det som 👎

Jag blir hemma imorgon med så kroppen får en chans att återhämta sig lite till , alla hästar får lite fortsatt vila tills på torsdag men sen är det dags att köra igång igen . Nu ska jag försöka sova igen och hålla tummarna för att förkylningen ger med sig.

Jag kan fortfarande inte svara på era kommentarer 😩 men jag läser dom alla ❤️

Gillar