Ja men en SÅN dag

Halloj kära ni!!

Jag hoppas att ni inte snöar eller fryser bort, det verkar ha blivit vinter i precis hela vårat avlånga lilla land. Vi hade bara runt 12 minus idag och som varmast runt 8 tror jag vilket är väldigt skönt , det ställer ju till det så mycket när det är pisskallt.

Efter ett halvt kaos på jobbet , vilket det för övrigt varit hela veckan så var jag rätt nöjd när klockan slog 16.15 och jag fick åka hem . Jag svängde in på affären en snabbis för att köpa lite pålägg , Nocco och morötter men så hade dom extrapris på rökta räkor och så blev jag sugen på kycklingpaj , en popcornpåse och chokladbit 🙈 jag är totalt hopplös när det kommer till att handla. Ännu värre var väl att när jag väl kom hem så orkade jag inte ens värma någon mat eller skala räkor så det blev rostmackor med sylt och ost på 😂

Hästarna vilar idag så jag placerade mig i massagestolen och körde ett långt program , vaknade av mina egna snarkningar 😂😂😂 förmodligen var det jätteskönt och jag blev varm i kroppen och fick lite ny energi . Ut till stallet för att mocka och göra allt sånt stallfix samt förbereda för morgondagens foderleverans från Vetzoo.

Pållarna var taggade att komma in , så taggade att Dixie klev fult på sig själv och blodvite uppstod. Suck på den . Bara att tvätta rent och försöka hålla det öppet . Tur det är snö ute och inte lera .

När hästarna var nattade så tog jag Elton med mig på en sparktur. Det är verkligen så jäkla roligt att köra spark och så är det bra träning också . Jag nördar ju på att vara symmetrisk så jag räknar sparktagen så att jag gör lika med mycket med båda benen 😅

Dusch och laddad för fredag . Kortdag på jobbet , bilen ska lämnas till bästa Peter på Sundsvalls bilvård som ska få tvätta och polera lite , Oliver ska hämtas från tåget och jag tänkte nog försöka få upp honom på Dixie för en liten ridtur.

Gillar

Kommentarer