Inte helt enligt plan

Tjena!

Dagen har övergått till natt och jag ligger pigg som en lärka bredvid en sött sovande knodd och en snarkande Traj ute i soffan .

Förutom att ha lekt mycket inne så har vi hunnit med att handla lite mat och köpt spån . For hem och fick i mig och barn lite lunch innan vi klädde på oss och gick ut. Mockade och spånade upp ordentligt i boxarna , viktigt att det alltid är rent , fräscht och inbjudande till dom där inne så dom kan sova mjukt och torrt. Blir alltid lika glad när jag ser att dom har spån i svansen varje morgon och vissa då även i öronen 🙈

Sen började operation få ut höbalen i hagen. När Thomas och jag hjälps åt så går det här jättesmidigt med fyrhjulingen , när jag skulle göra det själv så fick jag nästan en hjärnblödning. Baljäveln gled ju ner i diket och isen i hagen gjorde att hjulingen bara spann eftersom den här bara har vanliga däck. Våran är ju fortfarande på lagning så då har vi en till låns under tiden.

Ser inte så djupt ut på den här bilden men det är en kant på andra sidan och så diket sen åt höger. När jag lättade på vajern så gled ju balen ännu längre ner i diket .

Inte orkade jag knuffa upp skiten heller . Lyckades få ut hjulingen ur hagen och kunde efter mycket slit få upp balen på plan mark igen. Eftersom jag hade hållt på i två timmar så gav jag upp, drog ut balen en bit så det fanns gott om plats för alla tre att äta och sen inhägnade jag en del av tomten så får dom stå där och äta nu.

Lima och Dixie blev ju naturligtvis alldeles till sig och galopperade runt och slog bakut som aldrig förr. Något dom iofs roat sig med en hel del senaste tiden, alltså deras jäkla race i hagen gör mig illamående 🙈 lyckliga hästar jag vet men fan , skor som ryker, broddtramp och skador är inget jag vill ha och det dom håller på med är helt sinnes alltså. Kan bli kul att sätta sig på dom snart igen 😂👌

Jaha efter dom timmarna ute var både jag och Wille nöjda med att komma in. Plockade fram papper och kritor åt lilleman och själv rensade jag pappersskåpen i köket. Ni vet såna där papper som är typ 5 år gamla räkningar och försäkringspapper och all annan skit ni kan tänka er. Rensade ut alla pennor och kastade sånt som inte fungerade inklusive 10 olika gamla mobiler som är trasiga.

Så lite har jag fått gjort.

Ska slå på en serie och försöka sova lite jag med . Saknar min kära sambo och min kära stora son men på söndag ses vi igen allihopa ❤️

Gillar