Ingen träning

Godmorgon !

Tisdag är ju i normala fall hoppträningsdag för mig men den här veckan ställdes träningen in så det kändes lite trist, jag var väldigt taggad och känner att det har gett mig och Lima så himla mycket. Så glad att jag valde Maria och att det blev så himla bra. Hon är väldigt bra och noggrann och passar alla nivåer. Den röda tråden är hela tiden takt- balans och förtroende. Mycket grunder och noga med sitsen , lösgjorda hästar som arbetar positivt.

Det finns platser kvar ifall någon här i krokarna är sugen på att vara med . Tisdagkvällar och det finns grupper för alla nivåer. Sök på Maria Bergman på Facebook eller kontakta mig så förmedlar jag vidare.

Eftersom underlaget är tvärdåligt så blir det inget markarbete idag , ena ridhuset är upptaget hela kvällen och det andra har ledigt på en volt två timmar men då brukar det vara rätt många andra som rider så det känns meningslöst. Så jag vet inte riktigt hur jag ska lägga upp det idag faktiskt , mitt hopp står till att det torkat upp någorlunda i padocken idag men det är tveksamt. Så trist nu :/ eftersom hästarna har brodd fortfarande så vill jag inte ge mig ut på asfalten heller .

Soligt är det iaf och det är ju positivt , men kallt idag med några minusgrader. Jag ska hämta ut mitt paket med boots från hööks idag och så hoppas jag att sadeln hinner komma under veckan så jag kan prova den ordentligt.

Men nu är det dags att jobba i vanlig ordning så hörs vi sen ❤️

Gillar